Date companie
 
 
 
 

O femeie a murit după ce a născut gemeni, care ulterior au fost găsiți decedați în frigider

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, copii, frigider
 

Caz înfiorător în Galați! O femeie a născut acasă doi copii și apoi, ca să scape de ei, i-a băgat în frigider. După câteva ore a murit și ea. Vă avertizăm că informațiile care urmeaza vă pot afecta emoțional. Femeia în vârstă de 40 de ani, de etnie romă, și-a ascuns sarcina luni de zile, iar când i-a venit sorocul, a născut acasă, neasistată de nimeni.

A adus pe lume gemeni, pe care i-a băgat într-un sac menajer și i-a pus în frigider. Întors acasă, concubinul său a observat că femeia se simte foarte rău și a cerut ajutor la 112. Medicii sosiți de urgență nu au mai reușit să o salveze pe femeie, care a făcut stop cardiorespirator. Când au întrebat de bebeluși, medicii au avut parte de un șoc.


LIVIU CĂLIN, medic: "Am solicitat să consultăm și nou-născuții. Tatal ne-a condus într-o alta încăpere, de unde a scos din frigider un sac menajer si ni l-a prezentat."

Polițiștii încearcă acum să facă lumină în acest caz terifiant.

VLAD GRIGORESCU, procuror: "S-a început in rem urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a nou-născutului de catre mamă."

Femeia mai avea șase copii. Liderul romilor din Galați și vecinii susțin că era o mamă model și nu înțeleg ce anume a determinat-o să-și omoare pruncii.

vox lider tigani: "Am întrebat acum neamurile mele și mi-au spus ca era o femeie sănătoasă complet. Nu știu ce a determinat-o să facă treaba asta."

vox vecina: "N-a dat semne, n-am știut că e gravidă. Dar ea își iubea copii? Foarte mult, să știți, foarte mult."

Medicii legiști urmează să faca autopsia și să stabilească dacă bebelușii s-au născut vii sau dacă au fost uciși.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Șoala viitorului, în stadiu de proiect educațional în Grădinița ”Floare Albastră” ( 29 Octombrie 2019 )

  Creșterea calității educației! Asta își propune un proiect ERASMUS, prin intermediul Grădiniței ”Floare Albastra” din București. Astfel, unitățile educaționale participante din România, Bulgaria, Spania, Grecia și Letonia...

 • Un bărbat și-a ucis nevasta din gelozie, apoi a încercat să se sinucidă ( 23 Octombrie 2019 )

  Și-a ucis nevasta, apoi a încercat să se sinucidă! Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Albești, județul Vaslui, a sunat, în cursul nopții de marți spre miercuri, la 112 și a anunțat că și-a omorât soția în vârstă de 44 de ani.

 • Postările părinților pe rețelele de socializare, periculoase pentru copii ( 14 Octombrie 2019 )

  Viața copiilor pe rețelele sociale începe, de multe ori, cu postările părinților! Prima zi de grădiniță, aniversarea zilei de naștere sau o plimbare sunt doar câteva din momentele pe care părinții vor cu tot dinadinsul să le posteze...

 • Cazuri de enterocolită, în școlile din București ( 27 Septembrie 2019 )

  Epidemie de enterocolită în școlile din Capitală! Mai mulți părinți au semnalat problema la Centrul de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, iar reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică au declanșat deja cercetări...

 • Temerile financiare ale românilor ( 21 Septembrie 2019 )

  Instabilitatea financiară, principala temere a românilor! Cel puțin așa rezultă din cel mai recent studiu privind preocupările financiare, din care mai reiese că românii consideră că educația financiară în familie este esențială.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2