Date companie
 
 
 
 

O femeie a murit după ce a născut gemeni, care ulterior au fost găsiți decedați în frigider

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, copii, frigider
 

Caz înfiorător în Galați! O femeie a născut acasă doi copii și apoi, ca să scape de ei, i-a băgat în frigider. După câteva ore a murit și ea. Vă avertizăm că informațiile care urmeaza vă pot afecta emoțional. Femeia în vârstă de 40 de ani, de etnie romă, și-a ascuns sarcina luni de zile, iar când i-a venit sorocul, a născut acasă, neasistată de nimeni.

A adus pe lume gemeni, pe care i-a băgat într-un sac menajer și i-a pus în frigider. Întors acasă, concubinul său a observat că femeia se simte foarte rău și a cerut ajutor la 112. Medicii sosiți de urgență nu au mai reușit să o salveze pe femeie, care a făcut stop cardiorespirator. Când au întrebat de bebeluși, medicii au avut parte de un șoc.


LIVIU CĂLIN, medic: "Am solicitat să consultăm și nou-născuții. Tatal ne-a condus într-o alta încăpere, de unde a scos din frigider un sac menajer si ni l-a prezentat."

Polițiștii încearcă acum să facă lumină în acest caz terifiant.

VLAD GRIGORESCU, procuror: "S-a început in rem urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere a nou-născutului de catre mamă."

Femeia mai avea șase copii. Liderul romilor din Galați și vecinii susțin că era o mamă model și nu înțeleg ce anume a determinat-o să-și omoare pruncii.

vox lider tigani: "Am întrebat acum neamurile mele și mi-au spus ca era o femeie sănătoasă complet. Nu știu ce a determinat-o să facă treaba asta."

vox vecina: "N-a dat semne, n-am știut că e gravidă. Dar ea își iubea copii? Foarte mult, să știți, foarte mult."

Medicii legiști urmează să faca autopsia și să stabilească dacă bebelușii s-au născut vii sau dacă au fost uciși.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2