Date companie
 
 
 
 

O femeie a murit în garsoniera sa cuprinsă de flăcări, într-un bloc din Slobozia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, spital, incendiu, slobozia, intoxicati, bloc, murit, garsoniera, femeie, lumanare, fum
 

Incendiu devastator în Slobozia! O femeie a murit intoxicatã cu fum, în incendiul produs în locuință. Șase locatari au ajuns la spital, iar alte câteva zeci au fost evacuați, unii dintre ei pe geamurile apartamentelor. Din cauza flãcãrilor care s-au extins cu rapiditate, douã femei au rãmas prizoniere în locuințele lor. Ele au fost scoase de pompieri pe geam, cu autoscara. Pompierii au găsit o familie întreagã, părinții și doi copii, în stare de inconștiență, pe scara blocului. Oamenii s-au intoxicat cu fum și au leșinat în timp ce încercau sã se salveze.

GEORGE DAMIAN, purtator de cuvânt, I.S.U. Ialomița "Scara blocului era inundată de fum. 4 persoane erau intoxicate cu fum, un barbat, o femeie și 2 copii și se aflau cazuți la etajul 4, pe casa scării."

Zeci de locatari au fost evacuați în toiul nopții de pompieri.

VOX "M-am speriat, tare m-am speriat. Dormeam si au batut pompierii, ne-au dat afara din casa. Bubuia blocul, doamnă!"

De vinã pentru izbucnirea incendiului pare sã fie chiar victima. Garsoniera era debranșată de la rețeaua electrică și femeia folosea lumânări, pentru iluminat. De la o astfel de lumânare, uitată aprinsă, ar fi izbucnit incendiul.

VOX "Nu avea curent electric, nu avea apã, se folosea de o lumânare. Pesemne că a luat lumânarea foc."

Femeia a strigat dupã ajutor, dar pânã sã fie salvatã, s-a intoxicat cu fumul gros.

ANCA TELEHUZ, medic, U.P.U. Spitalul Județean Slobozia "Prima victimă, o femeie de 41 de ani, a decedat. A fost cel mai grav pacient. Nu a prezentat arsuri, în schimb a fost o intoxicație severă cu monoxid de carbon."

Pompierii s-au luptat două ore cu flăcările, până au reușit să le învingă. Anchetatorii caută să stabilească, acum, toate detaliile privind acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2