Date companie
 
 
 
 

O femeie a murit într-un incendiu care a mistuit un apartament din Crângași, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, incendiu, bucuresti, apartament, Crangasi, carbonizata, croitoreasa
 

Tragedie în această dimineața, într-un apartament din București! O femeie în vârstă de 66 de ani a murit carbonizată, după ce apartamentul său din zona Crângași a fost cuprins de flăcări. Nenorocirea s-a produs în jurul orei 4.00 înainte de apariția zorilor. Cei care au dat alarma au fost vecinii, care au simțit miros de fum și au sunat la 112 ca să ceară ajutorul pompierilor. Potrivit locuitorilor din bloc, femeia locuia singură de câțiva ani.

VOX "Un scurtcricuit! Cam mirosea mai mult a plastic, a cauciuc. Fum negru înnecacios. Ea lucra croitoreasă și avea prin casă fel de fel de."

La locul locului au intervenit urgent pompierii cu mai multe autospeciale, o ambulanță și un echipaj de descarcerare.

VOX, pompier: "Greu de estimat dacă a avut sau nu o șansă, pentru că am găsit-o pe pat."

VOX "Au ars foarte multe materialel textile. Victima era croitoreasă și material lemnos, mobila din apartament."

VOX "Pompierii ne-au spus să închidem ușa, să punem prosoape ude și să stăm în casă, apoi au venit alți pomieri și ne-au spus să luam ce avem prin casă și să coborâm."

Ancheta pompierilor va stabili de la ce a pornit incendiul. De asemenea, vor fi evaluate pagubele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2