Date companie
 
 
 
 

O femeie aflată în ultima lună de sarcină, găsită fără suflare în casă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : operatie, timisoara, mures, medici, gravida, targu, moarta, sot, femeie, bebelus, cord, sarcina
 

O femeie din Timișoară, aflată în ultima lună de sarcină, a fost găsită de soț fără suflare în casă. Omul a sunat la 112, dar medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Femeia urma să aducă pe lume o fetiță și medicii programaseră o intervenție pe cordul bebelușului, imediat după naștere.

VOX "De ce a încercat sa sune sotul și de ce nu a sunat la 112? Sunt tineri au asteptat cu multă bucurie, cum asteapta fiecare om primul copil."

Doar trei săptămâni mai erau până la marele eveniment al nașterii copilului, programat să aibă loc la Târgu Mureș. Tot aici urma să aibă loc și intervenția chirurgicală pe cordul nou-născutului.

VOX "Noaptea i-a venit rău, soțul era la serviciu, a încercat să îl cheme pe el , el nu a răspuns. Când a venit acasă, dimineața, a găsit-o moartă."

VOX "Din câte știm, fata a fost cu probleme, dar nu știm restul."

IONUȚ BOCANCEA, purtător de cuvânt, I.P.J. Timiș "Pe trupul femeii nu există urme de violență, fapt pentru care a fost transportat la Institutul Medico Legal, pentru efectuarea necropsiei."

Acum, rudele femeii se pregătesc de înmormântare. Anchetatorii cercetează cazul pentru a stabili toate detaliile privind decesul gravidei. Deocamdată, așteaptă raportul medicilor legiști.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2