Date companie
 
 
 
 

O femeie de 31 de ani a nãscut în sala de așteptare a Penitenciarului Focșani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maternitate, penitenciar, fetita, femeie, nastere, sala, sotul, focsani, detinut, asteptare
 

Naștere în sala de așteptare a unui penitenciar! Este vorba de o femeie în vârstă de 31 de ani, care a născut o fetiță, chiar în timp ce își vizita soțul încarcerat la Penitenciarul Focșani. Când a ajuns la spital, ea își ținea deja copilul în brațe. Mama și fiica sunt internate, acum, în Maternitatea Spitalului Județean din Focșani. Potrivit martorilor, pe femeie au apucat-o durerile facerii chiar în ce aștepta sã-și viziteze soțul, în penitenciar. Celelate vizitatoare și angajații penitenciarului au ajutat-o sã nascã. Tot cei care au moșit copilul, au sunat și și la numãrul de urgențã 112.

VOX "A mers la baie și i-a venit sã nascã. S-a așezat acolo. Mai era o femeie. Au auzit-o țipând și s-au dus fetele și era din întâmplare o femeie care fusese asistentã la viața ei, și a ajutat-o. A nãscut normal."

COSTEL ILIE-MICU, director adjunct, Penitenciarul Focșani "Prima reacție a fost sã apelãm serviciul 112. Serviciul a sosit în câteva minute, moment în care evenimentul s-a produs aici, în sala de așteptare."

Cadrele medicale de pe ambulanțã le-au acordat primele îngrijiri mamei și copilului. Fetița a avut, la naștere, 2 kilograme 800, iar starea sa de sãnãtate este bunã.

VITALIE BEȚIȘOR, manager, Serviciul de Ambulanțã Vrancea "Nãscuse în incinta instituției. Era stabilã hemodinamic, atât și mama și noul-nãscut. Li s-au acordat primele îngrijiri și au fost transportate la maternitate."

ALINA PELIN, purtãtor de cuvânt, Spitalul Jud. Focșani "Au fost aduse cu ambulanța la Spitalul Județean, iar în momentul de fațã sunt internate în incinta spitalului, unde vor rãmâne câteva zile sub supraveghere medicalã."

Tatãl fetiței, deținut în Penitenciarul Focșani, nu și-a vãzut copilului, dar a aflat despre naștere, de la conducerea închisorii. Cei doi soți mai au trei copii acasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2