Date companie
 
 
 
 

O femeie din Baia Mare susține că a fost mutilată de medicul stomatolog

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medic, plangere, baia, mare, femeie, acuza, colegiul, stomatolog, lucrare, mutilat, medicilor
 

Caz dramatic în Baia Mare. O româncă plecată la muncă în Franța, care s-a întors în țară pentru a-și trata dantura, acuză un medic stomatolog că a mutilat-o, după ce i-a greșit lucrarea. Acum, femeia nu mai poate nici măcar sã închidă gura și se hrănește cu paiul. Lucrarea i-a fost finalizată în doar o zi, iar totul a costat-o aproape 7.000 de euro.

NASTACA BIZÃU, pacientă "Trebuia sã-mi faca 12 și dânsa a zis a trebuie toți. Deci cum mi-am pierdut toti dintii că mi i-o taiat slefuit mi-am pierdut tot contactul, eu nu mai am ocluzie."

Femeia a început să aibă dureri imediat după intervenția medicală. Întoarsă în Franța, a aflat de la un alt doctor că lucrarea nu este bună.

NASTACA BIZÃU, pacientă "- Mã doare barba, deci nu pot sã inchid dantura, cã de multe ori mã doare aici tot gâtul, forțez ca sã lipesc dinții. Partea de sus cu aia de jos nu are niciun contact. Si toatã barba asta e un pic amorțitã. - Cum mâncați? - Numai zeamã, numai ciorbã! Nu mai pot sã mãnânc salatã, sã o mestec, nu pot sã mãnânc un fruct."

Femeia a revenit în România și i-a cerut dentistului din Baia Mare să-i returneze banii. Ea a depus o plângere la Colegiul Medicilor Stomatologi.

medicul acuzat "Avem un Colegiu al Medicilor și el va spune în ce măsură se rezolva problema."

VIORICA TITIRCÃ, președinte, Colegiul Medicilor Stomatologi Maramureș "Dupã studierea cazului de cãtre Biroul Executiv, se hotãrãște dacã intrã sau nu în comisia de eticã și deontologie."

Femeia a consultat trei specialiști în ocluzie din Cluj-Napoca, de la care a aflat cã refacerea lucrării ar dura aproximativ trei ani și ar costa peste 8.000 de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2