Date companie
 
 
 
 

O femeie din Bistrița-Năsăud s-a aruncat de la etaj, de teama soțului agresiv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, bistrita, baut, dosar, sot, femeie, nasaud, etaj, fetite, tentativa, agresiv
 

Caz șocant, în Bistrița-Năsăud! O femeie de 33 de ani s-a aruncat pe geam, de la etajul unu, de teama soțului agresiv și băut, care o atacase. Ea a ajuns în stare gravă la spital. Incidentul s-a produs chiar sub ochii copiilor. Cele trei fetițe au fugit într-un suflet afară, ca să-și salveze mama prăbușită lângă bloc. Una dintre ele a sunat la 112.

VOX "Fetițele erau aici și plângeau. Și zic: ”- Nu plânge, tu, fată, că vine înapoi! O să vină mama înapoi. - S-a certat mămica cu taticu`!”, atât mi-au spus."

VOX "Cred că a bătut-o soțul, din câte am înteles, și a vrut să sară pe geam. A dat cu pumnul în geam. A deschis geamul, s-a urcat pe pervaz și a sărit jos. A venit Poliția, au zis că e clientul lor, că îl cunosc."

Fetele stau, acum, la o matușă, care va avea grijă de ele, până își va reveni mama lor.

TEODOR SÂNGEORZAN, reprezentant, D.G.A.S.P.C. Bistrița-Năsăud "Copiii au fost profund marcați de experiența trăită. Din păcate, am înteles că scenele de violență au mai fost. Mama a deschis și o acțiune de divorț, pe urmă a renunțat."

Femeia a rămas paralizată și este internată în Spital de Urgență Cluj-Napoca.

MONICA COSTIN, director îngrijiri, Spitalul de Urgență Cluj-Napoca "A fost diagnosticată cu fractură de vertebră, traumatism vertebro-medular mielic, a fost supusă intervenției chirugicale. În prezent starea de sănătate este bună."

După incident, bărbatul a plecat de-acasă. Polițiștii l-au găsit pe individ într-un bar.

VIRGINIA ROȘCA, purtător de cuvânt, I.P.J. Bistrița-Năsăud "Față de bărbat a fost dispusă masura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, tribunalul a dispus control judiciar pe o perioada de 30 de zile."

Bărbatul este cercetat, acum, pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2