Date companie
 
 
 
 

O femeie din Brașov a fost atacatã cu acid, în scara blocului în care locuiește

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, brasov, arsuri, bloc, femeie, scara, atacata, acid
 

O femeie în vârstă de 31 de ani, din Brașov, a fost atacatã cu o substanță corozivă, de o persoanã pe care spune cã nu o cunoaște. Incidentul a avut loc chiar în scara blocului în care locuiește victima, care s-a ales cu arsuri grave, pe față și pe corp. Incidentul a avut loc vineri-dimineațã. Dupã ce a fost acatată, femeia s-a dus la un chioșc aflat în apropierea blocului, unde lucra ca vânzãtoare, și a rugat o colegã sã cheme salvarea. Victima a fost transportatã de urgențã la Spitalul Județean din Brașov.

IOANA CHIȚEA, medic, U.P.U. Brașov "Femeia a fost adusã conștientã, cu arsuri gradul 3-4 la nivelul feței și a pãrții superioare a toracelui, arsuri provocate de o substanțã chimicã, probabil acid. O substanțã corozivã, în orice caz, cu arsurã de cornee la ochiul stâng. Probabil cã va fi nevoie de transplant."

VOX "Am rãmas foarte surprins! Femeie cumsecade, vorbea frumos, respectuos. Dar, așa, de vizite, cu astea, nu! Buna ziua, sãru'mâna! Nu am auzit discuții, nu am auzit scandal, certuri, cu copiii se poartã frumos. Doi copii are, doi bãieți."

Polițiștii încearcã, acum, sã dea de urma agresorului.

LIVIU NAGHI, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Brașov "Facem cercetãri în continuare, pentru prinderea suspectului. În funcție de starea de sãnãtate a victimei, se va stabili încadrarea juridicã a faptei."

Polițiștii au întocmit portretul robot al atacatorului, pe baza informațiilor furnizate de victimã. Surse din cadrul poliției spun cã femeia se aflã în proces cu fostul concubin, pe care l-a acuzat de viol. Se ia în calcul varianta ca atacatorul să fie o persană din anturajul fostului concubin, care a vrut, astfel, să-l răzbune pe acesta. Dacă va fi identificat, atacatorul riscã o pedeapsã cu închisoarea de pânã la zece ani, pentru vãtãmare corporalã gravã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2