Date companie
 
 
 
 

O femeie din Brașov este obligată de bancă să plătească un credit pe care nu l-a contractat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : credit, banca, brasov, firma, femeie, girant
 

S-a trezit peste noapte cu un credit la bancă de 750 de mii de lei, pe care spune că nu l-a contractat niciodată! Este cazul unei femei din Brașov, care a primit din partea băncii o citație de executare silită pentru suma respectivă. Femeia a mers să ceară socoteală reprezentanților băncii, însă aceștia i-au arătat un contract de credit, în care era desemnată drept girant.

AMBIANȚĂ "În partea din dreapta, sus, scrie ”am primit un exemplar”, și nu este scrisul meu, cu atât mai puțin semnătura mea!"

Problemele femeii au început în 2010, când a vândut firma pe care o deținea, unei alte persoane. În aceeași zi, a fost aprobat și un credit de 600.000 de lei, bani care au fost virați în contul firmei. Sumă la care, în patru ani, s-au mai adăugat penalități de 150.000 de lei.

RALUCA BADEA, "- Cine a făcut creditul? - Probabil cel care a cumpărat și firma. Am luat legătura cu dânsul, recunoaște, spune că își asumă și că va plăti. N-am nimic cu el, doamne ferește, n-am ce să-i cer. El a încercat! Dacă banca i-a dat!?"

Noul proprietar al firmei nu este, însă, de găsit, așa că femeia, în calitate de girant al creditului, este obligată să plătească datoria. Femeii i s-a pus deja poprire pe conturi și pe salariu.

RALUCA BADEA "Doamna directoare care a semnat creditul mai are încă 12 dosare penale. Problema e că eu nu am fost niciodată la banca respectivă, nu am avut niciodata la ei, nu am călcat la ei."

Păgubita a depus plângere la poliție.

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov "Plângerea a fost înregistrată în anul 2013, la serviciul de investigare a fraudelor, iar în urma cercetărilor efectuate dosarul a fost înaintat, la 1 februarie anul curent, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov."

Reprezentanții băncii din Brașov nu au dorit să își exprime punctul de vedere în legătură cu acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2