Date companie
 
 
 
 

O femeie din București, bătută din cauză că a refuzat să cumpere un câine

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Aprilie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vanzare, spital, ancheta, dosar, bucuresti, batut, pitesti, internet, anunt, femeie, violenta, caine, cumpere
 

Caz șocant în Pitești! O bucureșteancă a trecut printr-un adevărat coșmar, după ce a refuzat să cumpere un câine. Ea a găsit pe internet un anunț privind vânzarea patrupedului și a mers la Pitești, ca să-l vadă. L-a dus la veterinar, unde a aflat că animalul nu e de rasă pură, așa că nu a mai vrut să-l cumpere. Hotărârea a scos-o din minți pe stăpâna câinelui.

AMBIANȚĂ "Uitați-vă și dumneavoastră, dacă vi se pare... M-au târât pe jos și au vrut să mă bage și în altă mașină. Mi-a dat cu picioarele și cu capul de mașină. Am și țipat și nu a făcut nimeni nimic."

RALUCA MIHALCEA, victima "- Am avut capul sub roată la mașină. Capul era acolo, la roată, și să-i dau banii. - În momentul în care ați refuzat să luați câinele a început să vă lovească? - Da! A trebuit să plătesc că ea a pierdut timpul cu mine."

VOX "- A trântit-o pe jos, a bătut-o. Pentru că nu a mai luat câinele, a vrut să-i ia banii. Lasă că ți-arăt eu ție. - Agresoarea? - Da! Dacă și în fața polițiștilor..."

RALUCA MIHALCEA, victima "Am venit să văd un cățel, nu am venit să fac trafic de droguri."

Femeia a ajuns la spital în stare de șoc și a fost supusă mai multor investigații medicale. Polițiștii au deschis o anchetă, iar persoana suspectată că a agresat-o pe bucureșteancă este cercetată pentru loviri și alte violențe. Ea riscă până la doi ani de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2