Date companie
 
 
 
 

O femeie din Codlea și-a dus bebelușul la Poliție, pe motiv că nu are cu ce sã-l creascã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : asistent, codlea, brasov, copii, politie, protectia, maternal, femeie, bebelus, cersit, copilului
 

O femeie din orașul brașovean Codlea și-a dus copilul nounăscut la Poliție, pe motiv că nu are cu ce sã-l creascã. Femeia, care a născut la începutul lunii ianuarie, este o cunoscutã a polițiștilor și a asistenților sociali, după ce autoritãțile i-au luat alți cinci copii.

LIVIU NAGHI, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Brașov "Persoana de sex feminin s-a prezentat în jurul orei 16, împreunã cu bebelușul. Colegii mei au constatat cã bebelușul nu avea actele de la primãrie eliberate!"

De la Poliție, bebelușul a fost dus la Direcția pentru Protecția Copilului Brașov, unde a fost încredințat unui asistent maternal.

IOAN DURNÃ, director general adj., D.G.A.S.P.C. Brașov "Este la un asistent maternal profesionist. E copil mic. Pânã la doi ani, copiii intrã în asistențã maternalã!"

Femeia nu are niciun venit, de când statul i-a luat și ceilalți șase copii și a pierdut, astfel, alocațiile lor. Primii doi, luați de autorități, erau bolnavi de sifilis. Ceilalți trei copii au ajuns în grija statului în urmã cu o sãptãmânã, când au fost gãsiți cerșind pe stradă. Tatăl copiilor este în închisoare.

VOX "N-are servici, n-are! Doar alocații. Nici ajutorul social!"

VOX "O mai ajutã și lumea. Mergea și copiii la cerșit. Din astea se descurca!"

VOX "A fãcut o faptã bunã, dupã cum zicem noi! Decât sã-l abandoneze pe strãzi, sã-l dea la haitele de câini... Așa, acolo are o mâncãruțã, hãinuțe, cãldurică!"

În urma acestei situații, mama ar putea fi decăzută din drepturile părintești.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2