Date companie
 
 
 
 

O femeie din Codlea și-a dus bebelușul la Poliție, pe motiv că nu are cu ce sã-l creascã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : asistent, codlea, brasov, copii, politie, protectia, maternal, femeie, bebelus, cersit, copilului
 

O femeie din orașul brașovean Codlea și-a dus copilul nounăscut la Poliție, pe motiv că nu are cu ce sã-l creascã. Femeia, care a născut la începutul lunii ianuarie, este o cunoscutã a polițiștilor și a asistenților sociali, după ce autoritãțile i-au luat alți cinci copii.

LIVIU NAGHI, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Brașov "Persoana de sex feminin s-a prezentat în jurul orei 16, împreunã cu bebelușul. Colegii mei au constatat cã bebelușul nu avea actele de la primãrie eliberate!"

De la Poliție, bebelușul a fost dus la Direcția pentru Protecția Copilului Brașov, unde a fost încredințat unui asistent maternal.

IOAN DURNÃ, director general adj., D.G.A.S.P.C. Brașov "Este la un asistent maternal profesionist. E copil mic. Pânã la doi ani, copiii intrã în asistențã maternalã!"

Femeia nu are niciun venit, de când statul i-a luat și ceilalți șase copii și a pierdut, astfel, alocațiile lor. Primii doi, luați de autorități, erau bolnavi de sifilis. Ceilalți trei copii au ajuns în grija statului în urmã cu o sãptãmânã, când au fost gãsiți cerșind pe stradă. Tatăl copiilor este în închisoare.

VOX "N-are servici, n-are! Doar alocații. Nici ajutorul social!"

VOX "O mai ajutã și lumea. Mergea și copiii la cerșit. Din astea se descurca!"

VOX "A fãcut o faptã bunã, dupã cum zicem noi! Decât sã-l abandoneze pe strãzi, sã-l dea la haitele de câini... Așa, acolo are o mâncãruțã, hãinuțe, cãldurică!"

În urma acestei situații, mama ar putea fi decăzută din drepturile părintești.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vedete la Zoo ( 4 August 2021 )

  Primii pui de panda roșu născuți în România, la Grădina Zoologică din Brașov, au fost prezentați publicului, la opt săptămâni de la naștere. Sunt puii lui Peggy și Benji, singurele exemplare de panda roșu din țara noastră. Micuții au trecut cu bine de perioada critică, iar acum se dezvoltă normal.

 • Accident mortal pe autostradă, în județul Timiș ( 27 Iunie 2021 )

  O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite, în această dimineață, într-un grav accident de circulație produs pe Autostrada 1, în județul Timiș. Accidentul a avut loc în dreptul localității Orțișoara...

 • O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare „Atlas” ( 26 Iunie 2021 )

  Ultima zi de școală, prima zi din viitor! O nouă generație de asistenți medical părăsește băncile Școlii „Atlas” din București, pregătită pentru a salva vieți. Festivitatea de absolvire a fost organizată...

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2