Date companie
 
 
 
 

O femeie din Galați a născut în taxiul care o ducea la maternitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maternitate, galati, fetita, nascut, femeie, taxi
 

Cursă cu emoții pentru un taximetrist din Galați! O femeie pe care o transporta la maternitate a născut în mașina sa, pe bancheta din spate. Femeia se afla la cumpăraturi, când a simțit că i-a venit sorocul. A văzut un taxi în fața magazinului și i-a cerut șoferului să o ducă imediat la spital.

VOX "- Mi s-a rupt apa și atunci mi-am dat seama că trebuie să nasc. În taxi, până să ajung, am născut. - Și taximetristul ce a făcut, cum a reacționat? S-a speriat? - Nu s-a speriat săracul, dar... vă dați seama!"

VOX "S-a urcat doamna, haideți mai repede la spital că nasc, nasc, nasc. Am luat-o și, pe parcurs, pe centură, s-a născut fetița. A ieșit, a iesit! Zic, stați liniștită nu vă panicați, nu-i nimic, ajungem acum, imediat."

Atât mama, cât și fetița nou-născută au ajuns cu bine la spital. Amândouă au fost preluate de cadrele medicale.

VOX "Am avut în primiri urgențe o naștere în taxi. Un nou născut normoponderal de sex feminin, care s-a adaptat foarte bine. Evoluție favorabilă."

Femeia în vârstă de 38 de ani mai are acasă încă trei copii. Taximetristul s-a arătat încântat să boteze fetița născută la el în mașină, dacă părinții vor fi de acord.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2