Date companie
 
 
 
 

O femeie din Josenii Bârgăului s-a trezit cu un tir în casă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bistrita, casa, tir, stalp, femeie, nasaud, electricitate, josenii, bargaului
 

Noapte de coșmar, pentru o femeie din localitatea Josenii Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, care a fost trezită de un tir ce a ieșt de pe carosabil și a pătruns în locuința acesteia. Mastodontul a lovit inițial un stâlp de electricitate, pe care l-a smuls din pământ. Autotrenul transporta carne de pui, de la Iași, către Oradea. Pe DN17, în localitatea Josenii Bârgăului, șoferul a pierdut controlul volanului, după ce ar fi încercat să evite o mașină aflată pe contrasens.

VOX "- Ce ați auzit? - O bubuitură, apoi nu am avut curent. Când am ieșit afară, am văzut tirul în casă. Tot e băgat în casă! Stâlpul de curent l-a băgat pe geam, în casă. Dacă era cineva, era gata, acolo!"

În urma impactului, tirul a fost distrus, iar șoferul a suferit răni ușoare și a fost condus la spital, pentru a i se recolta probe de sânge.

VOX "- Eu dormeam pe scaunul din spate. M-am trezit în casă. A spus că i-a luat cineva fața. - Avea viteză? - Nu știu ce să vă spun."

În urma accidentului, peste 10 de case au rămas în beznă, din cauza stâlpului de electricitate rupt.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2