Date companie
 
 
 
 

O femeie din județul Bacău a fost înjunghiată de soț, într-un microbuz

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, politisti, microbuz, sot, femeie, sateni, cutit, injunghiata
 

Momente de groază, într-un microbuz care circula în județul Bacău! O femeie a fost înjunghiată de propriul soț, sub privirile îngrozite ale pasagerilor. Bărbatul a înfipt cuțitul în soția sa, din cauză că nu reușea să o convingă să se întoarcă acasă, după ce îl părăsise. Acum, femeia se zbate între viață și moarte, la spital.

VOX "Deodată, a început femeia să țipe că are cuțitul la el și o omoară. Am tras pe dreapta, am oprit și m-am dat jos din mașină. N-aveam ce să fac!"

Potrivit martorilor, cei doi soți erau căsătoriți de 25 de ani, timp în care femeia a fost mereu bătută. Ajunsă la capătul răbdării, ea s-a hotărât să pună capăt situației și a plecat de acasă. Soțul ei nu a acceptat ruptura și a urmărit-o, a urcat în același microbuz cu ea și a încercat să o convingă să se întoarcă acasă. Când a văzut că nu o poate îndupleca, și-a ieșit din minți și s-a năpustit asupra femeii cu un cuțit. Șoferul și ceilalți pasageri au coborât din mașină și au lăsat-o în mâinile individului violent. Femeia a fost salvată de câțiva săteni, care au auzit strigătele după ajutor și au smuls pari dintr-un gard ca să o apere de soțul agresiv.

VOX "Am auzit gălăgie și mi-a zis femeia că e accident. Până la urmă, n-a știut. El s-a dezbrăcat în pielea goală, mergea cu cuțitul prin mașină."

Femeia a fost transportată în stare gravă, la spital.

VOX "Adusă la Bacău, într-o stare nu foarte bună, cu o tensiune prăbușită. Prezintă multiple plăgi înjunghiate la nivelul feței, al capului și membrelor superioare."

Sătenii l-au ținut pe bărbat închis în microbuz, până au sosit polițiștii și l-au imobilizat.

NICOLAE CIUTĂ, agent principal, Postul de Poliție Gârleni "Ne-am deplasat la fața locului. Persoanele erau duse cu salvarea la spital. Autorul, luat de alți lucrători, care au ajuns mai devreme și dus la cercetări la Buhuși."

Bărbatul este reținut și va fi cercetat pentru tentativă de omor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2