Date companie
 
 
 
 

O femeie din județul Vaslui și-a ucis soțul, pe motiv că o jignea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, injunghiat, femeie, bautura, sotul, cutit, psihiatrie, discernamant
 

Caz șocant, într-o localitate din județul Vaslui! O femeie de 64 de ani și-a ucis soțul, după ce a băut cu el o zi întreagă. Cei doi s-au luat la ceartă. Ea susține că, într-o clipă de nebunie, nu a mai suportat vorbele grele ale bărbatului, a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat.

AMBIANȚĂ "- Ce s-a întâmplat? V-ați certat cu soțul? - Da! - Vă vorbea urât? - Mă făcea în tot felul. Din greșeală, cu cuțitul, nu stiu cum am făcut."

Înainte să moară, bãrbatul de 63 de ani a ieșit în curte, ca sã le cearã ajutor vecinilor.

VOX "- Când au venit oamenii de pe ambulanță, în trei minute a decedat. - O jignea? - Da, dar numai la beție, în rest era om bun."

VOX "Am strigat la soție că l-am văzut plin de sânge, să sune la Salvare să îi dăm o mână de ajutor. Se mai certau între ei. De la băutură au pornit toate."

VOX "Nici ea n-a fost rea, dar, iaca, s-a întâmplat."

Inițial, femeia a încercat sã ascundã adevarul, dar, dupã câteva ore de audieri, a recunoscut totul.

ALCE RUJA, procuror criminalist, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui "Soția a zis că nu a mai suportat să mai fie făcută în toate felurile, astfel încât l-a înjunghiat în inimă. Soțul a reușit cumva să plece din casă, a reușit să ceara ajutor, au chemat ambulanța."

Bãtrâna a fost internatã la Psihiatrie, iar medicii vor stabili dacã a avut sau nu discernãmânt, în momentul comiterii faptei. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscã ani grei de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2