Date companie
 
 
 
 

O femeie din Târgu Mureș a fost înșelată de un hoț, chiar de sărbători

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bijuterii, bani, mures, targu, hot, batrana, escrocata, telefon
 

O bătrână din Târgu Mureș a fost escrocată de un hoț chiar de sărbători! Femeia a rămas fără bani, bijuterii și telefonul mobil, după ce un individ i-a facut o vizită și s-a prezentat ca prieten bun cu fiul femeii. A convins-o că băiatul ar fi comandat un laptop din străinătate, iar el a venit să încaseze banii. Pentru a fi și mai convingător, hoțul a vorbit în permanență la telefon cu un complice, care se dădea drept fiul bătrânei. Până să se dezmeticească, pensionara a fost prădată.

NAGY IDA, păgubită "Suna la interfon, ridic receptorul si zice: "Saru’mâna, Iduko neni, am adus pentru fiul dumneavoastra, pentru Istvan un pachet din strainatate!". Asa a spus Istvan ca zice ca daca dumneavoastra aveti bani va rog sa platiti dumneavoastra ca el va da înapoi."

Bătrâna a rămas fără o mie de lei, plus mai multe bijuterii, pe care hoțul i le-a sustras.

NAGY IDA, păgubită "Sa ma duc jos pâna la masina sa fotografiez sa stiu cum arata si zice dar da-ti-mi si telefonul, ca înregistrez numarul atelierului ca Istvan sa ma poata suna."

Soarta pare să nu fie, insa, prea crudă cu pensionara. Blocul în care locuieste are montate camere de supraveghere.

LIVIA POPA, purtător de cuvânt, I.P.J. Mureș "Vom reusi sa-l identificam cât mai repede pe suspect si sigur sa recuperam prejudiciul."

Administratorul blocului a promis ca va monta o a patra camera, chiar la interfon, special pentru înregistrarea chipurilor celor care sună.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2