Date companie
 
 
 
 

O femeie și-a înjunghiat mortal soțul, la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, omor, injunghiat, sot, femeie, probleme, financiare
 

Scenă de groază, într-un bloc din Galați! O femeie și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cutit, chiar în apartamentul unde locuiau împreună.

AMBIANȚĂ "De ce v-ati înjunghiat soțul, doamna? Ce ați avut cu el? Aveați probleme cu banii?"

Atacat cu un cuțit de soția furioasă, bărbatul în vârstă de 53 de ani a încercat să se salveze prin fugă, însă nu a reușit să ajungă prea departe. El s-a prăbușit în fața blocului, iar trecătorii care l-au văzut la pământ au sunat la 112 și au cerut ajutor.

VOX "Era cu capul în jos! El a coborât jos si chiar în fața geamului zice ”Zânica m-a înjunghiat, Zânica m-a omorât!”."

Omul a fost transportat la spital, dar, din păcate, loviturile de cuțit i-au fost fatale. Bărbatul a murit pe masa de operație.

LUCICA GRIGORICĂ, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Galați "Era într-un șoc hemoragic sever. S-a intervenit chirurgical de urgență, dar viața nu i-a mai putut fi salvată. Decesul a survenit în timpul intervenției chirurgicale."

Vecinii familiei din Galați spun ca soții trăiau în armonie și că nu au auzit scandal nici măcar atunci când s-a produs nenorocirea..

VOX "Nu s-a auzit galagie, nu s-a auzit nimic! Era o femeie linistita."

Sotia nu a încercat să se apere în fața anchetatorilor. Ea a recunoscut crima și, acum, este cercetată în stare de arest preventiv.

ALFREDO SIMIONESCU, procuror, Parchetul Galați "Se fac cercetari sub aspectul savârsirii infracțiunii de omor. Ancheta este în derulare."

Vecinii și cunoscuții familiei pun gestul criminal al femeii pe seama unor probleme financiare care îi măcinau pe cei doi soți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2