Date companie
 
 
 
 

O femeie și-a mutilat sexual soțul, pe motiv vă nu i-a dat flori de 8 martie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, flori, femeie, barbat, martie, dragomiresti, scrot, testicule, unghiile, castrat
 

Și-a castrat soțul fără bărbăție, drept răzbunare că nu i-a adus flori de 8 Martie! O femeie din comuna Dragomirești, județul Vaslui, a decis să-i dea o lecție partenerului de viață: i-a smuls organele genitale cu unghiile. Femeia spune că s-a înfuriat și pentru că soțul nu a vrut s-o ajute la muncile din grădină.

VOX "S-a întamplat că el a căutat-o! El a căutat-o! l-am trimis dimineața ca să facă treaba în vie, nu a vrut să facă treabă. L-am prins și eu, mă iertați de... și l-am prins mai repede, aia e! - Ați încercat să-l ajutați? - Da, i-am pus compresă și a aruncat-o. A zis că-și bagă... în ea de compresă."

Bărbatul a ajuns de urgență la spital.

VOX "A fost adus un pacient de 39 de ani cu o plagă la nivelul scrotului, cu testiculul stâng scos din scrot. A intrat pe secția de chirurgie. S-a intrat la sală și s-a rezolvat situația. - Ce v-a povestit? - Că s-a supărat soția și, din cauza că nu a primit flori, l-a agresat."

Vestea s-a răspândit repede în sat, iar oamenii sunt șocați de gestul femeii.

VOX "Rușinos, jenant și îndrazneală multă, ca să ajungi să faci așa ceva."

Bărbatul a rămas internat în spital. Femeia e dispusă să își ierte soțul că nu i-a dat flori de 8 Martie. Rămâne de văzut, însă, dacă legea o va ierta, pentru că ea este cercetată pentru loviri și violențe în familie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2