Date companie
 
 
 
 

O femeie și-a recuperat toaleta cu ajutorul executorului judecătoresc și a jandarmilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cluj, curtea, drepturi, femeie, executor, judecatoresc, europeana, wc, vecin, disputa, omului, toaleta
 

Situație inedită, la Cluj-Napoca! O femeie a avut nevoie de un executor judecătoresc și de mai mulți jandarmi pentru a intra în posesia unei toalete, amplasată pe un teren pe care și-l disputa cu un vecin. Cei doi clujeni au ajuns cu acest caz până la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

AMBIANȚĂ "Este o sentință definitivă și irevocabilă pe care o s-o punem în executare, respectiv să desființăm acest zid care ne împiedică accesul."

VASILE PANDREA, pârât "Eu nu mă opun sentinței dar ca să se elibereze spatiul înscris în CF-ul doamnei. Am pretentia ca să rămân cu un spatiu de 1,2 m înscris în CF-ul meu. Si asa am ajuns la CEDO, pentru WC-ul asta."

ESTERA FEURDEAN, reclamant "Au intrat abuziv, adică persoana care le-a lăsat moștenire a intrat abuziv în spatiul meu de WC și l-a ocupat."

AMBIANȚĂ "Au lucrat prin interior, din bucataria lor. Au spart zidul. Mi-au pus asta de BCA. Eu când am vrut sa intru m-am lovit de zid."

Vecinul spune că așa a moștenit casa, cu două băi. Mai bine de o oră s-au certat cei doi vecini, de față cu executorul judecătoresc.

AMBIANȚĂ "Eu nu sunt de acord să mi se intre pe proprietate. Asta e problema dumneavoastră! Un metru si 20 cm! Dumneavostră ați violat proprietatea mea."

În final, s-a decis ca demolarea zidului și refacerea toaletei să fie amânate până la angajarea unei firme de constructii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2