Date companie
 
 
 
 

O femeie, victima unei erori medicale, care a făcut-o să-și piardă piciorul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : eroare, ancheta, plangere, instanta, cazut, femeie, gheata, fracturi, picior, mana, medicala, amputat, ortoped
 

A rămas fără picior, în urma unei banale căzături! O femeie de 55 de ani din Galați a căzut pe gheață și și-a fracturat mâna si piciorul. S-a întâmplat pe 31 ianuarie, când a plecat la cumpărături, iar pe drum a alunecat pe gheață și a căzut. La spital, medicul ortoped a decis să-i pună doar mâna în ghips, nu și piciorul, după care a fost trimisă acasă.

COSMINA HUDRES, fata pacientei ”Sâmbătă dimineața când am plecat la serviciu, am întrebat-o dacă o mai doare ceva și a zis că o doare foarte tare piciorul și, când am dat pledul la o parte, piciorul, exact de unde l-a taiat, era cangrenat, deci nu vânat.”

Speriată, fata și-a dus mama din nou la spital. Aici, un alt medic ortoped a descoperit că femeia are nevoie de interventie chirurgicala.

SĂFTICA HUDRES, pacientă ”M-au ținut șase ore în sala de operație și mi-au amputat piciorul drept, pe când piciorul putea fi salvat.”

Conducerea Spitalului Județean de Urgență s-a autosesizat în acest caz și a dispus o anchetă.

MIHAELA DEBITA, manager Spitalul Județean Galați ”O sa facem ancheta, vom proceda pe căi legale, și vom apela la organismele abilitate care trebuie implicate in acest caz.”

Femeia spune că va face plângere în instanță.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2