Date companie
 
 
 
 

O fetitã din Bistrita Nãsãud a fost taiata cu coasa, chiar de fratele ei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fetita, copii, murit, fratele, joaca, coasa
 

O joacã între copii s-a transformat într-o adevãratã tragedie! O fetitã de opt ani, dintr-o localitate din Bistrita Nãsãud, a murit, dupã ce fratele ei, in varsta de zece ani, a tãiat-o, din gresealã, cu o coasã. Cei doi frati se jucau nesupravegheati în spatele casei. La un moment dat, bãiatul a luat o coasã si a început sã coseasca, moment in care a tãiat-o pe fetitã la un picior.

dr. LETITIA VLÃDUTU, medic, Spitalul Judetean Bistrita "S-au jucat cei trei copilasi, un bãietas mai mare cu surioara si cu cel mai mic, mama era în gradinã, au auzit un urlet."

Desi a fost transportatã de urgentã la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata.

dr. LETITIA VLÃDUTU, medic, Spitalul Judetean Bistrita "Era în stare comatoasã, cu o plagã gravã cu sectiune de arterã femuralã, tensiune 0, pulsul 0."

Minorul este cercetat, acum, pentru ucidere din culpã, iar parintii pentru neglijentã.

GABRIELA COSMA, comisar sef, Politia Bistrita-Nãsãud "În cauzã se efectueazã cercetãri sub aspectul savârsirii infractiunii de ucidere în culpã fatã de minor, iar fatã de tatã sub aspectul neglijentei."

Oamenii din sat au fost socati când au auzit cele intamplate. Ei spun ca familia fetitei este foarte buna si ca in localitate nu au mai existat astfel de incidente pana acum.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2