Date companie
 
 
 
 

O fetiță a fost sfâșiatã de cîinele vecinilor, la Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, ancheta, medici, fetita, sfasiata, caine, muscaturi, vecini, vinovat
 

Dramă cumplitã, în Galați! O fetițã de trei ani a fost sfâșiatã de un câine. Fără a fi observată, copila a ieșit din curtea casei și s-a dus să se joace cu câinele vecinilor, care a scăpat din lanț și a atacat-o. Fetița locuia cu o mătușă, căreia i-a fost încredințată de tatăl ei, după ce a fost părăsită de mamă.

VOX ”Ionele, fugi că-i poarta deschisă! Când s-a dus, era câinele peste ea, grămadă. A rupt-o!”

Medicii au încercat în zadar să o resusciteze pe fetiță. Potrivit legiștilor, pe corpul copilului erau peste zece mușcături, la nivelul gâtului, trunchiului și picioarelor.

ANGEL TRIFAN, medic, U.P.U. - S.M.U.R.D. Galați ”S-au început manevre avansate de resuscitare. În ciuda eforturilor noastre de peste o oră și jumătate nu am putut să aducem copilul la viață.”

ECATERINA ANDREI, educatoare ”Le-am spus că a plecat în cer, la îngeri, să danseze, pentru că îi plăcea să danseze foarte mult.”

Poliția a deschis o anchetã pentru a stabili cine este vinovat pentru aceastã tragedie. Pe 2 septembrie 2013 un alt copil de patru ani a fost ucis de câini, în apropiere de Parcul Tei, din București. Ionuț Anghel a murit după ce a fost atacat de o haită de câini maidanezi, iar fratele său, de șase ani, a fost mușcat de un picior, dar a reușit să fugă și să-și anunțe bunica. Cei doi copii fuseseră lăsați nesupravegheați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2