Date companie
 
 
 
 

O fetiță de 3 ani, din Bistrița-Năsăud, omorâtă de un tir

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, sofer, bistrita, dosar, fetita, mama, tir, nasaud, penal, neglijenta, omorata
 

Tragedie în Bistrița Năsăud! O fetiță de 3 ani a murit, după ce a fost spulberată de un tir, chiar sub ochii surorii și mamei sale. Nenorocirea s-a produs în localitatea Dipșa, pe drumul național care leagă Târgu Mureș de Bistrița. Șoferul tirului susține că fetița a ieșit în fugă pe carosabil și nu a mai putut să o evite.

VOX "Copilul era nesupravegheat, pe partea dreapta. Am încercat să-l evit, dar nu s-a putut. A trecut în viteza prin fața mea și am încercat să-l evit. Ele erau aici si copilul singur, dincolo."

VOX "Am vrut sa merg la vecina asta, sa-i duc plasa si copila era acolo. Am ținut-o de mână, dar ea s-a lăsat de mine și a trecut drumul și, atunci, a băgat-o sub roți."

VOX mătușa copilului: "Dintr-o dată, am văzut tirul că pune frână și am început să strig. N-am știut că, gata, copila e moartă."

VOX "Ferească Dumnezeu, mă-sa nu trebuia s-o lase din mână."

RAMONA PINTEA, medic, S.M.U.R.D. "Un politraumatism prin accident rutier, din păcate decedat, cu leziuni incompatibile cu viața."

Anchetatorii caută, acum, să stabilească împrejurările în care s-a produs tragicul accident, iar mama fetiței va da socoteală pentru neglijență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2