Date companie
 
 
 
 

O fetiță de cinci ani a murit și frățiorul ei a fost rănit, într-un accident produs în Prahova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, ani, dosar, fetita, murit, padure, ranit, filipestii, ucidere, culpa, soferita, vatamare, prioritate, cinci, frate, indicator, parhova
 

Accident cumplit, în județul Prahova! O fetiță de cinci ani a murit, iar fratele ei în vârstă de nouă ani a fost grav rănit, după ce mașina în care se aflau alături de părinții lor a fost spulberată de o șoferiță care nu a acordat prioritate. Cei mici stăteau pe bancheta din spate. La volan era tatăl, care nu s-a gândit nicio clipă că mașina care venea de pe drumul comunal nu îi va da prioritate.

VOX "Ea a venit cu viteză și mi-a făcut praf! M-a răsturnat, m-a rostogolit! Am găsit copiii sub mașină."

După impact, fetița care peste câteva zile ar fi împlinit cinci ani, a murit. Fratele ei, grav rănit, a fost transportat cu un elicopter S.M.U.R.D. la un spital din Capitală.

BOGDAN DINU, medic, S.M.U.R.D. București "Este vorba despre un traumatism cranian nivelul unu, cu stare de constiență alterată, agitat. Este foarte probabil să aibă leziuni de organe interne."

Intersectia din Filipeștii de Pădure, unde s-a produs accidentul, nu are niciun indicator care să atragă atenția șoferilor că trebuie să acorde prioritate. Oamenii din zonă spun că au existat indicatoare, dar au fost furate de multă vreme.

VOX "- N-ați stiut că trebuie să opriți? - Nu, pentru că nu este indicator acolo, și știam că am prioritate. Mașina venea din partea asta și știam că am prioritate și el trebuia să îmi acorde prioritate de dreapta."

VOX "Dacă era un stop destul de mare, automat îl vedea și femeia."

Polițiștii au deschis o anchetă. Șoferița s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2