Date companie
 
 
 
 

O fetiță de patru ani a murit la spitalul din Huși, după ce i s-a făcut o injecție

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Octombrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, ancheta, medici, fetita, ministerul, murit, sanatatii, husi, antibiotic, injectie
 

Caz revoltător, la spitalul din Huși! O fetiță în vârstă de patru ani a murit, după ce i s-a făcut o injecție. Fetița care avea dureri în gât și febră, a fost adusă în noaptea de vineri spre sâmbătă la spitalul din Huși.

VOX "A adormit jumătate de oră. a Spus că o doare în gât."

VOX "Am hotărat să o ducem la spital. Am dus o pe picioarele ei, vorbea cu noi. O avut o faringită acută. I-a luat temperatura și i-a făcut o injecție. La jumătate de oră s a umflat fetița in burtă. Probabil nu și-au dat seama ce are exact și nu au stiut sa o trateze."

VOX "Ampicilină am înțeles, fără să o testeze dacă cumva e alergică. Pe urmă, fetița o spus ”mamaie, mă doare burta”! Au început să aducă aparatura, să vină asistente și nu s-a m mai putut salva."

Medicii au încercat aproape o oră să o resusciteze, însă în zadar. Micuța a murit în jurul orei 4 dimineața, la 45 de minute internare.

EMAD WASSOUF, director medical, Spitalul Municipal Huși "- Testată nu a fost, dar, sigur, se testează orice copil. - Face parte din protocol? - Da, face! Probabil a fost grav cazul, doamna doctor nemaiavând timp să o testeze. A venit la 2 noaptea, în stare gravă, laringită acută."

O echipa de control din cadrul Ministerului Sănătății va verifica dacă în cazul fetiței au fost respectate toate normele și protocoalele terapeutice. Dacă se va stabili că medicii sunt vinovați, aceștia vor suporta consecințele, conform legii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2