Date companie
 
 
 
 

O fetiță de trei ani a murit călcată de un tractor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : medici, fetita, suceava, mama, murit, camp, tractor, horodniceni
 

O femeie din Horodniceni, județul Suceava, pare lovită de blestem! Rămasă văduvă de puțin timp, acum și-a pierdut și fetița, de numai trei ani, într-un cumplit accident. Micuța a murit călcată de un tractor, pe câmp, chiar sub ochii mamei ei. Femeia o luase pe fetiță cu ea la câmp, unde muncea cu ziua. A pierdut-o din ochi doar cât s-a dus sa bea apă. Când și-a văzut copilul sub roțile tractorului era prea târziu. Medicii care au intervenit la fața locului au făcut tot posibilul să o salveze pe fetiță, dar în zadar.

VOX ”Un copil de 3 ani a fost adus în stop cardiorespirator, cu manevre în curs de resuscitare de echipajul S.M.U.R.D.. Copilul a decedat în cele din urmă. În ciuda manevrelor prelungite de resuscitare, de peste o oră, copilul a decedat.”

Femeia are o poveste tristă. Soțul i-a murit, băiatul de 19 ani are handicap, iar ea își întreținea singură cei doi copii.

VOX ”Ea, practic, creștea singură copiii ăștia, da, singură. Mai lucra cu ziua, mai alocația la copii.”

VOX ”Chiar am rămas așa, marcată de tragedie. Păcat de fetiță! Dar ea mergea la câmp zilieră, ca să câștige o pâine pentru copii. Da, așa am ințeles, că nu avea cu ce, că nu se descurca din puținul pe care il avea dintr-un ajutor social.”

Femeia este atât de săracă încât asistentele i-au dat bani ca să se poata întoarce acasă de la spital. Acum, trebuie să facă, într-un fel, față cheltuielilor de înmormântare pentru fetița ei. Totodată, anchetatorii trebuie să stabilească împrejurările în care s-a produs tragicul accident și este posibil să fie acuzată de neglijență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2