Date companie
 
 
 
 

O fostă învățătoare din Vaslui, omorâtă de nepotul ei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, invatatoare, crima, nepot, bunica, cadavrul, psihiatrie
 

Crimă șocantă la Vaslui. O fostă învățătoare în vârstă de 79 de ani a fost găsită moartă în casă, într-o baltă de sânge. Nepotul său în vârstă de 20 de ani a mărturisit că a ucis-o. Tânărul a stat două zile cu cadavrul în casă. Polițiștii au fost alertați de un vecin, care a intrat la bănuieli după ce nepotul femeii nu i-a permis să intre în locuință. Ei au găsit trupul fara viață al bătranei în pat, acoperit cu o plapumă.

VOX "A intrat poliția înăuntru, a dat drumu' la ușă, și l-a intrebat dacă și-a omorât bunica și el a zis că da. A recunoscut. L-a tras, l-a pus la perete și i-au pus cătușele."

VOX "I-a tăiat gâtul cu cuțitul, ca la purcel."

Băiatul, elev la seral la un liceu din Vaslui, a fost lăsat în grija bunicii, după ce părinții lui au plecat la muncă în străinatate. Băiatul era cunoscut că are probleme psihice și avea certificat de handicap. Vecinii spun că devenea violent în limbaj atunci când nu-și lua medicamentele.

VOX "Dacă el nu era sănătos, nu e normal. Îl vedeam dupa comportament când îl vedeam pe drum."

VOX "Era o femeie credincioasă, venea la biserică, iar la nepotul ei ținea. La dânsul îi purta de grijă."

Procurorii au dispus internarea tânărului la psihiatrie, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii crimei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2