Date companie
 
 
 
 

O funcționară din Prahova a delapidat un milion de lei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, agentia, lei, angajata, sociale, milion, prestatii, delapidat
 

O angajată a Agenției pentru Prestații Sociale din Prahova a delapidat un milion de lei și s-a dat singură de gol, din...greșeală! Femeia a transferat o bună parte din banii unor orfani în conturile sale și ale unor rude. Alice Mihăilescu a lucrat pânã la sfârșitul anului trecut la Agenție. Salariata gestiona bani publici destinați plății indemnizațiilor mamelor aflate în concediu de îngrijire a copilului și alocațiile pentru orfanii plasați în grija asistenților maternali. Pe parcursul anilor, femeia s-a aliat cu mai mulți poștași, apoi a început să vireze bani pe adrese fictive.

CRISTIAN BĂRBULESCU, director, Agenția pentru Prestații Sociale Prahova
"Din gresealã s-a tipãrit un mandat dublu cu o sumã mare de 2.300 de lei, un mandat era corect si unul s-a tipãrit dupã cum v-am spus din gresealã dublu, iar angajata noastrã a ridicat banii. Posta a observat acest lucru si de aici au pornit cercetãrile."

Vestea cã funcționara a delapidat banii pentru asistență socială i-a surprins pe colegi.

GEORGETA CHIRILESCU, colega angajatei "-Vã asteptati ? -A fost o surprizã generalã pentru toti."

VOX "A fost un soc. Nu ne-am asteptat la asa ceva. Nici acum nu îmi vine sã cred. O colegã bunã, nu dãdea nimic de bãnuit cã se poate întâmpla asa ceva."

inspector DANIEL RADU, purtator de cuvant, I.P.J. Prahova "În urma sesizãrii, politistii au întocmit un dosar penal pentru sãvârsirea infractiunii de delapidare, cercetãrile fiind efectuate fatã de mai multi functionari."

Funcționara și-a depus cererea de demisie pe caz de boală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Aer mai curat, în perioada stării de urgență ( 21 Mai 2020 )

  Mai puțină activitate umană, mai puțină poluare! În cele două luni de stare de urgență am respirat aer mai curat. O demonstrează măsurătorile din satelit realizate de compania românească Terrasigna.

 • Evadatul din Penitenciarul Ploiești, prins de sătenii din Bălțești ( 16 Mai 2020 )

  Evadat din Penitenciarul Ploiești, prins după o lună! Culmea, deținutul a fost capturat de localnici, nu de polițiști. El a fost identificat în timp ce punea la cale un alt jaf. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, evadase...

 • Euthyroxul, cel mai căutat medicament din România ( 11 Mai 2020 )

  Euthyroxul, un medicament prescris pacienților cu afecțiuni tiroidiene, care costă aproximativ 10 lei, se califică pentru titlul de „cel mai căutat medicament din România”, în perioada pandemiei de coronavirus.

 • Ofițer de poliție, anchetat pentru o mită de peste un milion de euro ( 2 Mai 2020 )

  Ofițer de poliție judiciară, reținut de procurorii anticorupție după ce ar cerut mită peste un milion de euro! Anchetatorii au dezvăluit că, în perioada februarie - aprilie 2020, suspectul, în calitate de ofițer de poliție judiciară...

 • Bogdan Olteanu, condamnat la 7 ani de închisoare ( 24 Decembrie 2019 )

  Fostul viceguvernator al BNR, Bogdan Olteanu, a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență și rămâne fără un milion de euro. Sentința de condamnare și de confiscare a banilor a fost dată...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2