Date companie
 
 
 
 

O gravidă a murit inexplicabil, la câteva minute după ce a născut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, ancheta, medici, gravida, barlad, murit, nascut, femeie, criminale, investigatii, baietel
 

Anchetă la Spitalul Municipal de Urgență din Bârlad, unde o tânără în vârstă de 20 de ani a sfârșit imediat după ce a născut. Femeia a intrat în stop cardio-respirator și a murit la doar câteva minute după ce a dat viață în mod natural unui băiețel perfect sănătos de două kilograme și 600 de grame. Tânăra a fost transportată cu ambulanța la spitalul din Bârlad imediat ce a intrat în travaliu. A fost asistată la naștere chiar de șeful Secției Obstetrică-Ginecologie, care era de gardă. Acum, rudele îi acuză pe medici de neglijență.

VOX "Fata a plecat bună, sănătoasă de acasă. Nu a avut probleme, nimic n-a avut și, când ne-a dat telefon, a zis că a născut și că ea a decedat. Cum a decedat, fata mamii?"

VOX "Nu și-au făcut treaba, au lăsat-o singură în salon și ea s-a zbătut până a murit."

VOX "Nu a ajutat-o deloc, a lăsat-o să se chinuie în dureri.

GABRIELA DANIȘ, director medical, Spitalulul de Urgență Bârlad "Nu era cunoscută cu afecțiuni medicale. Pe parcursul întregului proces nu a fost niciun semn de a fi o problemă medicală. Pur și simplu, totul a fost subit."

VOX "Pleacă pe picioare de acasă, se urcă în salvare și acum o iau în sicriu și doi copii au rămas."

În urmă cu câteva luni, în familie a mai avut loc o dramă. Soțul în vârstă de 23 de ani al tinerei femei a murit electrocutat în urma unui accident de muncă, pe un șantier din București. Doi copii, o fetiță de nici doi ani și băiețelul nou-născut, au rămas orfani și sunt, acum, în grija bunicilor. Sesizați de către reprezentații Spitalului , polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au declanșat o anchetă în acest caz. Anchetatorii așteaptă raportul medico-legal, pentru a stabili împrejurările în care a murit femeia. De asemenea, conducerea Direcției de Sănătate Publică Vaslui a dispus o anchetă la spitalul din Bârlad.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2