Date companie
 
 
 
 

O gravidă care a pierdut sarcina îi acuză pe medici de malpraxis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, malpraxis, acuzatii, gravida, ginecolog, femeie, sarcina, chiuretaj
 

Acuzatii grave la adresa unor medici ginecologi din Vaslui! O femeie care a fost gravidă suține că a fost trimisă acasă de cadrele medicale, deși sarcina se oprise din evoluție de câteva zile. I s-a făcut rău în timp ce mergea pe stradă și a ajuns la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Femeia are 39 de ani, este căsătorită și are un copil de 16 ani. Își mai dorea un copil și a fost extrem de fericită când a rămas din nou însărcinată. Ea și-a făcut toate analizele și totul părea să fie bine. Luna trecută, însă, i-a fost rău și a mers la un control medical.

VOX "M-a internat, mi-a dat un tratament cu hemostatice, după care mi-a administrat un medicament supozitoare, care în primul semestru de sarcină nu se dă."

Medicul a externat-o și i s-a spus să revină după o săptamână la control. La o nouă ecografie s-a văzut, însă, că sarcina nu este în regulă. Speriată, gravida s-a dus la o clinică privată, unde medicii i-au spus că sarcina este oprită din evoluție de patru zile. Doctorița a trimis-o, însă, acasă și i-a spus să revină când e ea de gardă.

VOX "Între timp, mi s-a făcut rău pe stradă, hemoragie. Am mers acasă să mă schimb și am leșinat în casă."

Femeia a ajuns iar la spital, unde a fost supusă unei interventii chirugicale. Timp de două săptamâni s-a simțit în continuare rău. În final, a ajuns la Urgențe, unde a aflat că chiuretajul nu a fost făcut corect. Urmarea: a fost supusă unei noi intervenții!

VOX "Este internată. Posibil resturi ovulare. Se face controlul, pacienta se externează în conditii bune. Vis-a-vis de proceduri și de protocoale s-a procedat corect. Ca medic ginecolog, numai specialiștii de la Colegiul Medicilor pot spune dacă e vorba de malpraxis sau nu."

Femeia își caută dreptatea și a făcut deja plângere la Colegiul Medicilor si la Direcția de Sănătate Publică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2