Date companie
 
 
 
 

O infirmieră de la spitalul din Buzău și-a înjunghiat amantul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Mai 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : omor, spital, buzau, dosar, injunghiat, tentativa, psihiatrie, infirmiera, amor, amanti, sapoca
 

Amor violent, la Buzău! O partidă de amor între amanți s-a sfârșit rău pentru bărbat. Iubita lui, infirmieră la Spitalul Județean din Buzău, l-a înjunghiat în abdomen, după care tot ea a încercat să-l panseze. Amețită de alcool, femeia a ațipit, iar bărbatul s-a târât de la etajul unul al blocului, până afară, în fața scării, unde s-a prăbușit. Un trecător l-a văzut în ce stare era și a chemat ambulanța. Omul a fost transportat la spital, în stare gravă.

VOX ”L-a găsit aici, în fața blocului, trântit jos.”

ADRIANA BRATOSIN, purtător de cuvânt, Spitalul Județean Buzău ”În stare foarte gravă, acesta prezentând o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului. Bărbatul a fost introdus de urgență în sala de operație.”

Alertați de medici, polițiștii au poposit la ușa infirmierei. Aceasta nu le-a deschis, așa că polițiștii au fost nevoiți să escaladeze clădirea, până la etajul unu.

VOX ”Dormea beată moartă în casă. Se ruga poliția să deschidă geamul.”

Despre povestea de amor dintre cei doi se știa în tot blocul. Femeia este căsătorită, dar asta n-a împiedicat-o să-și trimită bărbatul la plimbare și să-și cheme amantul acasă. Au chefuit împreună, s-au iubit, după care s-au certat și femeia a pus mâna pe cuțit.

VOX ”Cu bărbatul se mai certa dar acum era cu amantul.”

VOX ”Se auzea ca și când spărgeau.”

Infirmiera agresivă a fost internată la Spitalul de Psihiatrie de la Săpoca, pentru a fi evaluată psihic. Pe numele femeii a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor. Dacă se stabilesște că avea discernământ în momentul comiterii faptei, ea riscă ani grei de închisoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2