Date companie
 
 
 
 

O învățătoare din Vaslui, traficant de țigări

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, tigari, contrabanda, control, invatatoare, traficant, judiciar
 

Caz incredibil la Vaslui! O învățătoare suplinitoare este cercetată sub control judiciar pentru contrabandă cu țigări. Tânăra de 26 de ani a fost ridicată de mascați zilele trecute, după ce a fost prinsă în vama Albița cu mașina plină cu țigări aduse din Republica Moldova.

AMBIANȚĂ "- Cum comentați acuzațiile care vi se aduc? Nu ne spuneți două cuvinte? Ați facut trafic cu țigări? Nu aveți nimic de spus? - Ce față ai!"

AMBIANȚĂ "- Au venit mascații dimineață și au luat-o. Fată tânără, păcat! Ea făcea cu mai mulți, nu era singură. - Era o adevarată rețea? - De la Huși distribuiau încoace."

Interceptările au arătat că învățătoarea era coordonatorul grupului de traficanți. Inițial, tânăra a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, dar a făcut contestație și în prezent se află sub control judiciar. Până la o sentință definitivă, ea se poate întoarce la catedră.

AMBIANȚĂ "Ar trebui să se ocupe de copii, nu de contrabandă cu țigări."

VOX "Ca profesoară, ea trebuie să învețe copiii, lucruri care trebuie, nu contrabandă."

Tânăra, care a terminat Facultatea de Drept, predă la școala din Bălțați, comuna Tătărani. Sătenii spun că învățătoarea a mai avut probleme cu legea. A bătut doi localnici si a amenintat cu cuțitul o vecină.

VOX "- Sare la bătaie, e mai bătăușă? - Da, da, da. E foarte! Are mereu cuțite."

În urma perchezițiilor făcute la rețeaua de traficanți, anchetatorii au ridicat zeci de telefoane mobile, mii de pachete de tigări, materiale pirotehnice si un pistol cu cartușe. În același dosar, au fost reținute pentru 30 de zile, opt persoane față de care s-au adunat probe privind fapte de contrabandă cu țigări.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2