Date companie
 
 
 
 

O judecătoare de la Curtea Supremă a fost reținută de procurorii DNA

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Martie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : mita, preventiv, curtea, maria, judecatoare, arestata, david, suprema
 

Un nou scandal în justiție! O judecătoare de la Curtea Supremă a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, după ce ar fi cerut mită nu mai puțin de două sute de mii de euro. Magistrații au luat aceastã decizie la câteva ore după ce femeii i s-a făcut rău, în încăperea în care, până acum, decidea soarta altora.

AMBIANȚĂ "Dispune arestare preventivã a inculpatei David Maria, pe o perioada de 29 de zile începând de la data de 29 februarie 2012, până la data de 28 martie 2012 inclusiv."

Apărătorul judecătoarei Maria David susține că nu există probe incriminatorii în dosar.

NICOLAE ȘAIM, avocatul Mariei David "- Care ar fi probele? - Pai o declaratie a unuia care e si denuntaror si parte. N-a primit nicio sumã niciodată. Se vehiculeazã niste sume de vorbești singur. A fost monitorizată audio, video. I se ofera o suma de bani si nu o primește. Și atunci cum sã fie arestatã? Curatã ca lacrima!"

Procurorii anticorupție susțin că magistratul i-ar fi promis bărbatului care i-ar fi dat mita că va interveni într-un dosar în care acesta fusese condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală. Cum nu a reușit sa-l ajute, judecatoarea i-ar fi promis că, în schimbul unei« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2