Date companie
 
 
 
 

O mamă a cerut ajutorul pompierilor, după ce fetița ei s-a zăvorât singură în casă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, fetita, mama, vecini, usa, zavor
 

O fetiță de nici doi ani a pus pe jar autoritățile din Târgu Jiu, după ce s-a blocat în casă! S-a întâmplat după ce mama ei a ieșit să întindă rufele la uscătorie. Când a vrut să reintre în casă, femeia a avut o surpriză. Micuța trăsese zăvorul la ușă! Mama fetiței s-a speriat și a alertat pompierii și vecinii. Între timp, fetița s-a dus în pătuțul ei și s-a culcat.

VOX "Un copil mic a închis ușa pe interior și, pe urmă, nu a mai știut să o desfacă. Mamă-sa a ieșit să întindă niște rufe și copilul a rămas în casă. "

VOX "Biata femeie țipa și am ieșit și noi afară. Voia să vorbească cu fetița. Fetița, la 1 an și 8 luni, s-a speriat de bătăile în ușă și a fugit săraca în pat. S-a dus să se culce. "

VOX "- Am găsit-o la ușă pe doamna! Vorbea cu fetița și, după, nu a mai răspuns fetița. - Cum au găsit fetița? - Bine! În pat, dormea!"

Pompierii au intrat în locuință pe un geam și au deschis ușa.

IUSTIN TĂNĂSOIU, pompier "A fost găsit un copil de doi ani, care se afla în pat, dormea, era închis. Pătrunderea pe dinăuntru s-a făcut pe scara culisantă, pe geamul de la etajul 1."

Deși s-a iscat mare zarvă, fetița a dormit liniștită. Când au intrat în casă, pompierii au găsit-o în pătuțul ei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2