Date companie
 
 
 
 

O mamă și fiicele ei, înjunghiate și incendiate de soțul femeii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : leu, ancheta, dolj, alcool, injunghiat, crima, sot, femeie, fiice, ranit, incendiat
 

Caz șocant în județul Dolj! O femeie în vârstă de 33 de ani și fiicele sale de 13 și 15 ani au fost găsite carbonizate în casa lor din comuna Leu. Din primele concluzii ale anchetei rezultă că soțul femeii le-a înjunghiat pe toate trei, apoi a dat foc casei.

AMBIANȚĂ "La ce le-a mai crescut până acum, dacă acum le-a omorât?"

Localnicii spun că alcoolul îl transformă pe bărbat într-un adevărat monstru.

VOX "Cică a ieșit și fum. Nu știe nimeni precis ce s-a întâmplat acolo și ce nu s-a întâmplat."

Omul a fost internat de mai multe ori, pentru a se trata de alcoolism. Ajunsese la stadiul care care avea halucinații din cauza consumului de alcool, dar tratamentele au fost în zadar. El nu a reușit să renunțe la băutură.

VOX "A fost la spital, a avut o cădere psihică și nu mai avea voie să bea. Nu știm ce s-a întâmplat. Imi pare rău de copii."

VOX "Se cam certa cu soția, o bătea, mai ales când bea. Când era la băutură, nu mai știa ce făcea."

VOX "- S-au mai certat? - Nu așa rău. Nu credeam că ajunge la gestul pe care-l făcu."
 
Suspectul a fost grav rănit în incendiu. El a suferit arsuri de gradele trei și patru și a fost dus la spital. Cele trei cadavre au fost transportate la morgă, pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști vor stabili dacă mama și cele două fiice au fost omorâte înainte de incendiu sau dacă au murit din cauza intoxicării cu fum ori a arsurilor. Parchetul a deschis o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2