Date companie
 
 
 
 

O mare sală polivalentă se va construi în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, sala, polivalenta
 

Bucureștiul va avea, peste doi ani, o nouă sală polivalentă! Guvernul și Primăria Capitalei au semnat protocolul pentru construirea unei săli multifuncționale, care va avea o capacitate de până la 12 mii de locuri. Arena va găzdui competiții și campionate naționale și internaționale pentru diferite discipline sportive, dar și spectacole și concerte.

SORIN OPRESCU, primarul general al Capitalei "Aveam în proiect o sală polivalentă, aveam nevoie de o sală între 8 și 12 mii de locuri. Noi dorim ca, la sfârșitul lui 2015, să avem plăcerea să vă invităm, să vedeți că ne-am ținut de cuvânt. În paralel și în funcție de bugetul Capitalei, vom porni si patinoarul și sala olimpică."

Sala polivalentă va costa aproximativ 60 de milioane de euro. Din această sumă, Guvernul va asigura 50 de milioane, acordate în două tranșe anuale. Celelalte zece milioane de euro urmează sã fie asigurate de Primăria Capitalei.

VICTOR PONTA, premierul României "Vreau să sprijin Primăria Generală, am predat terenul. Aș dori ca, la anul, să semnați contractul! Și Guvernul sprijină concret cu bani construcția unei săli, care va fi folosită pentru evenimentele naționale."

Până în prezent, autoritățile au reușit preluarea terenului, elaborarea și aprobarea studiului de fezabilitate în Consiliul General și declanșarea procedurii de licitație.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Liviu Dragnea, tot după gratii ( 18 Februarie 2020 )

  Nu se întrevede nicio portiță de scăpare din închisoare, în cazul lui Liviu Dragnea. Instanța Tribunalului București a decis, astăzi, ca a patra cerere de eliberare din închisoare a fostului lider PSD să fie trimisă la Inalta...

 • Ceartă pe garduri ( 11 Februarie 2020 )

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 • Truse de supraviețuire gratuite, pentru locatarii clădirilor cu bulină ( 9 Februarie 2020 )

  Bucureștenii care locuiesc în blocuri cu bulină roșie ar putea primi truse de supraviețuire! Asta prevede un proiect al Consiliului General al Municipiului București. Potrivit documentului, peste 5.800 de locatari din clădirile...

 • Edilul Capitalei, Gabriela Firea, acuză ELCEN de sabotaj ( 8 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va depune plângere penală împotriva ELCEN, instituție aflată în subordinea Ministerului Economiei, după ce 300 de blocuri din București au rămas fără apă caldă și căldură.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2