Date companie
 
 
 
 

O mașină a Poliției Rutiere din Sibiu a luat foc, pe DN 1

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, masina, incendiu, radar, rutiera, sibiu, national, drumul
 

O mașină radar a Poliției Rutiere a luat foc pe Drumul Național 1, în județul Sibiu! Autoturismul era staționată, cu motorul pornit, pe marginea drumului, în plin câmp. La un moment dat, agentul de poliție care înregistra viteza de deplasare a mașinilor a observat că de sub capota mașinii iese fum. Din fericire, a apucat să coboare cu câteva secunde înainte ca flăcările să cuprindă întrega mașină. Pompierii au intervenit de urgență pentru stingerea incendiului, însă, autoturismul poliției a ars în totalitate.

CRISTIAN CONSTANDACHE, căpitan, I.S.U. Sibiu "Este un incendiu violent, numai că și cu puțin pericol, că există acel pericol de explozie. Numai că, dacă s-a intervenit destul de repede, s-a putut evita acest pericol."

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauza izbucnirii incendiului. Deocamdată se ia în calcul ipoteza unei defecțiuni tehnice, cu toate că reprezentanții Serviciului Rutier susțin că mașina a fost verificată recent.

BOGDAN MAXIM, inspector principal, Serviciul Rutier Sibiu "Autovehiculul nu a mai avut probleme tehnice, chiar în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu colegii noștri din cadrul Serviciului Logistic, am stabilit că, acum 2 săptămâni, autovehiculul a ieșit din revizia tehnică periodică. Întreaga aparatură radar și de supraveghere a fost arsă de incendiu."

Toate mașinile de poliție din Sibiu sunt asigurate, așa că reprezentanții I.P.J. Sibiu speră să poată acoperi paguba.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2