Date companie
 
 
 
 

O menajeră din Suceava, desfigurată de hoțul care a pătruns în vila pe care o îngrijea femeia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, bani, suceava, hot, vila, menajera, desfigurata
 

Incident șocant la Suceava! O menajeră a fost desfigurată în bătaie de un hoț, care a dat buzna în vila în care lucra femeia. Potrivit anchetatorilor, hoțul i-a pândit pe proprietari, s-a asigurat că aceștia au plecat la serviciu și, apoi, a intrat nestingherit în locuință. Nu se aștepta să mai fie cineva acasă și, în momentul în care a dat cu ochii de menajeră a reacționat violent. Mai întâi i-a cerut banii, dar, cum femeia îi spunea că ea e menajera și nu știe unde sunt banii, s-a repezit la ea și a lovit-o cu bestialitate până în momentul în care fiica proprietarilor, aflată la etajul casei, a auzit țipetele și a venit să vadă ce se întâmplă. La vederea fetei, atacatorul a fugit. Femeia în vârstă de 54 de ani a fost transportată la un spital din Iași.

VOX "Am văzut-o când a luat-o salvarea. Era, cică era inconștientă."

VOX "Cu un traumatism craniocerebral, un traumatism craniofacial, cu un hematom facial stâng voluminos. O fractură mandibular stâng."

IONUȚ EPUREANU, purtător de cuvânt, I.P.J. Suceava "Femeia i-a explicat că nu ea este proprietară și nu știe unde sunt banii, moment în care persoana a devenit agresivă și i-a aplicat acesteia mai multe lovituri."

Femeia este, acum, sub supraveghere medicală la spital. Anchetatorii caută, acum, să dea de urma atacatorului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2