Date companie
 
 
 
 

O noua ancheta in cazul lui Marcel Tundrea, omul care a stat 12 dupa gratii, nevinovat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Februarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, procurori, crima, tundrea, pojogeni, teste, adn
 

O nouă anchetă ar putea face pe deplin lumină în dosarul în care s-a vorbit despre cea mai gravă eroare judiciară din ultimele două decenii. Este cazul lui Marcel Țundrea, omul care a stat 12 ani după gratii nevinovat, pentru o presupusa crima. Bărbatul a murit înainte să-i fie recunoscută definitiv nevinovăția. Principalul nou suspect a făcut deja închisoare pentru o faptă de o asemănare izbitoare. El s-a aflat în cercul suspecților încă din primele momente ale anchetei inițiale. Este chiar persoana indicată de Marcel Țundrea, de avocații lui, dar și de o parte dintre martori, chiar în timpul procesului.

CRISTINEL GHERASIE, fratele victimei "Eu cu Avram m-am întâlnit acolo, unde a omorât-o pe sora mea la pod. El venea de la lucru, eu mă duceam la mașina de ocazie, la școală la Târgu-Jiu

Noua anchetă a fost declanșată după achitarea lui Marcel Țundrea, când un alt procuror de la Târgu-Jiu a cerut să fie făcute mai multe teste ADN. Urmele lăsate de criminal pe victimă, o fetiță de 14 ani, violata si ucisa in 1992, se potrivesc perfect cu ale unui cioban din sat.

MARIUS IACOB, șef Criminalistică, Parchetul General "În acest moment suntem în faza în care reaudiem o parte dintre martori, îl vom reaudia și pe el dacă vrea să dea declarații și sperăm ca, în cel mai scurt timp, să finalizăm urmărirea penală."

ILEANA BĂNCILĂ, sora victimei "Cel puțin să știm cine e adevăratul făptaș. Sunt vreo trei, patru care s-au întâmplat și nu s-au descoperit. Să se descopere toți făptașii crimelor din Pojogeni."

Faptele petrecute acum 19 ani in apropierea localității gorjene Pojogeni, s-au prescris, iar adevăratul asasin ar putea scăpa, fără sa fie, însă, pedepsit. Criminaliștii din cadrul Parchetul General vor încerca să-i convingă pe judecători că actul de justiție nu a fost înfăptuit prin condamnarea și apoi achitarea lui Marcel Țundrea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2