Date companie
 
 
 
 

O nouă candidatură pentru Iohannis

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Ianuarie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : candidatura, Klaus Iohannis
 

Iohannis își pregătește o nouă candidatură pentru funcția de președinte al României! Șeful statului a declarat că va candida pentru un nou mandat, la alegerile prezidențiale ce vor avea loc la sfârșitul acestui an. Klaus Iohannis a subliniat că obiectivul lui personal este câștigarea celui de-al doilea mandat de președinte. Șeful statului a mai adăugat că este optimist în privința alegerilor și nu se simte amenințat de niciun contracandidat.

KLAUS IOHANNIS, președintele României

"Nu mă tem de niciun contracandidat. Nu mă tem niciodată de contracandidați. Alegerile sunt alegeri, cine dorește să obțină un mandat trebuie să se prezinte în postura de candidat. Eu mă voi prezenta și sunt optimist."

TORA APETRII, reporter

"În cadrul aceleiași conferințe de presă, Klaus Iohannis a mai declarat că nu îl va revoca pe procurorul general Augustin Lazăr și că este mulțumit de activitatea sa. Totodată, șeful statului a mai precizat că va refuza propunerile pentru ministerele Transporturilor și Dezvoltării, respectiv pe Mircea Drăghici și Lia Olguța Vasilescu."

Președintele a mai afirmat că până la sfârșitul săptămânii viitoare, va formula un răspuns oficial de refuzare a celor două propuneri, în cadrul căruia va prezenta și motivele pentru care a luat această decizie. El a adăugat că dacă PSD dorește alți miniștri, trebuie să facă pașii prevăzuți de Constituție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Iohannis și Trump au adoptat o declarație comună privind întărirea relațiilor ( 21 August 2019 )

  Președintele Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă de omologul său american, Donald Trump. Este pentru a doua oară, după întâlnirea din iunie 2017, când cei doi președinți au o întrevedere la Casa Albă.

 • A început anul universitar ( 1 Octombrie 2018 )

  A început un nou an universitar! Aproximativ 500.000 de studenți au revenit în amfiteatre, în toate facultățile din țară. Momentul a fost marcat prin festivități, în 52 de instituții de învățământ superior. Președintele Klaus Iohannis a participat la festivitatea de deschidere a anului universitar de la Iași, care s-a desfășurat la Teatrul Național "Vasile Alecsandri”. La ceremonie au participat reprezentanți ai celor cinci universități de stat din municipiu.

 • Carmen Dan îi critică pe Iohannis ( 25 Septembrie 2018 )

  Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan l-a criticat, la începutul audierii sale care a avut loc la Comisia de Apărare din Senat, pe președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că „s-a antepronunțat” cu privire la violențele din Piala Victoriei din 10 august. 

 • Summitul celor Trei Mări, un succes ( 18 Septembrie 2018 )

  Summitul celor Trei Mări a fost unul excelent în ciuda dificultăților de politică internă! Așa a declarat președintele Klaus Iohannis, la finalul reuniunii care s-a desfășurat ieri și azi la București.

 • Legile Justiției, la CCR ( 2 Mai 2018 )

  Legile Justiției, la CCR. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că trimite la Curtea Constituțională întregul pachet al legilor justiției și sesizează Comisia de la Veneția. Șeful statului a precizat că, după ce Curtea Constituțională se va exprima asupra actelor normative, va face o nouă analiză a legilor și va decide atunci dacă se impune o nouă reexaminare a celor trei legi de către Parlament.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2