Date companie
 
 
 
 

O noua explozie, la Spitalul Judetean din Tg. Jiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : explozie, targu, jiu, bolnavi, spitalul
 

Bolnavii internați în secțiile Spitalului Județean de Urgență din Targu Jiu au rămas în frig, în urma unei noi explozii, produse la centrala unității medicale! Cei aproximativ 400 de pacienți au fost nevoiți să doarmă îngrămădiți în jurul câtorva calorifere electrice. Aceasta este cea de-a doua explozie produsă în spitalul gorjean in ultimele trei săptămâni. Nici de data aceasta nu au existat victime.

col. LIVIU DUMITRASCU, inspector-șef, I.S.U. Gorj "E o avarie cu un suflu de explozie. Nu stim cauza! Sunt specialisti la fata locului. (...) În spital activitatea se desfasoara normal."

VOX "-Sunt calde caloriferele? -Nu sunt calde! Sunt reci!"

VOX "-Cum e în salon? -Deocamdata bine, dar s-ar putea sa se duca caldura."

Cei care administrează spitalul spun că au oprit centrala termică pentru moment, dar, în cazul în care nu va fi repornită, vor apela din nou la caloriferele electrice pentru încălzirea saloanelor.

dr. CRISTINA CALIMAN, director medical, S.J.U. Gorj "Noi avem surse electrice de încalzire pregatite pe care le vom pune în functiune în cel mai scurt timp."

Prima deflagrație de la Spitalul din Târgu Jiu s-a produs chiar în Ajunul Craciunului. Ca si acum, cateva geamuri s-au spart din cauza suflului exploziei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2