Date companie
 
 
 
 

O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare „Atlas”

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iunie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : asistent, farmacie, scoala, atlas, medical, absolvire, festivitate
 

Ultima zi de școală, prima zi din viitor! O nouă generație de asistenți medical părăsește băncile Școlii „Atlas” din București, pregătită pentru a salva vieți. Festivitatea de absolvire a fost organizată într-un cadrul inedit, la Grădina Botanică din Capitală.

VOX „- E o zi specială, mă bucur că am absolvit școala. Le mulțumesc tuturor profesorilor, celor care ne-au îndrumat și ne-au învățat. - Din ce motiv ați ales această profesie? - Din dorința de a-i ajuta pe semenii mei.”

VOX „- Cum au fost anii aceștia pentru tine? - A fost foarte interesant, am învățat foarte multe și am legat foarte multe prietenii, ca o familie cum s-ar zice.”

VOX „Profesia de asistent medical este o profesie nobilă, iar îngrijirea celui aflat în suferință reprezintă o mare bucurie.”

AMBIANȚĂ „Felicitări! Nu plânge! Bravo!”

Înființată în 2012, Școala Postliceală Sanitară „Atlas” le oferă cursanților săi toate cunoștințele necesare pentru a o carieră de succes în domeniul medical și în cel farmaceutic. Aici se pot pregăti elevii care doresc să îmbrățișeze profesia de asistent medical generalist sau pe cea de asistent medical de farmacie.

CLAUDIA TEODORESCU, coordonator asistenți medicali, Școala „Atlas” „O festivitate de absolvire inedită, o nouă promoție de asistenți medicali generaliști pe care, cu mândrie, îi livrez pe piața muncii.”

AMBIANȚĂ „Vă așteptăm, în continuare, la noi la școală. Mult succes!”


O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare „Atlas”

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2