Date companie
 
 
 
 

O nouă zi alături de Mihai Dacin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Aprilie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caravana National FM vineri
 

Caravana Național FM a transmis mesajul ”Fii de 10 și hai cu noi în stația de 10”, vineri, la Baia Mare. Ascultătorii au răspuns în număr mare chemării lansate de Mihai Dacin.

MIHAI DACIN, realizator, Național FM

”Salutare, tuturor! Deși nu pare, iată că avem o zi cu soare. Dar când, exact la finalul întâlnirii cu ascultătorii noștri fideli de la ”Stația de 10”. În numele echipei de la Național FM vă mulțumesc pentru primirea extraordinară pe care ați făcut-o caravanei Național FM aici în Baia Mare. A fost frig, a plouat dar în cele din urmă ne-am înseninat și pornim cu bucurie înspre un weekend în care ne reîncărcăm bateriile pentru că acum avem trei sferturi din caravană bifată pe lista noastră. Săptămâna viitoare cucerim Moldova. Ne vom vedea luni dimineață, începând cu ora 10.00 la Suceava. Sigur, la ora 10.00 emisiunea iar de la ora 13.00 ne întâlnim cu ascultătorii noștri. Vă pupăm din Maramureș, toate cele bune, Maramureș, plai cu flori, mândru ești în sărbători."

Aventura lui Mihai Dacin cu radiorulota prin țară continuă, până pe 26 aprilie. Ascultați Național FM, pentru a afla programul ”Stației de 10” și a vă bucura de muzică românească de calitate.


O nouă zi alături de Mihai Dacin

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2