Date companie
 
 
 
 

O plăcintă cu brânză, de 7 metri lungime, preparată la "Târgul de brânzeturi" din Piața Pipera

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : moldova, piata, bucuresti, record, targ, postul, bucatari, placinta, pipera, branzeturi, pastelui
 

Record la plăcintă, în ultima zi în care se mai poate mânca "de dulce"! Bucătarii veniți tocmai din Moldova, la "Târgul de brânzeturi" organizat în Piața Pipera, din București, au marcat original intrarea în postul Paștelui. Ei au preparat o plăcintă cu brânză și stafide, de șapte metri lungime.

VOX "Ca să facem ceva inedit, ne-am gandit să facem o plăcintă cu brânză, lunga de 7 metri. Am început de aseară, am pregatit ingredientele, suntem aici de la ora 5, este aproape gata de bagat în cuptor.

VOX "O plăcintă bună cu brânză trebuie să avem ingredientele naturale, cum ar fi ouăle de țară, de găina de pasăre de țară. Brânza de vacă sau de oaie, la fel, să nu fie cu fel și fel de chimicale."

După ce au copt plăcinta, bucătarii s-au apucat să o împartă pofticioșilor care au așteptat, răbdători, momentul înfruptării.

VOX "Dulce, dulce, foarte bună, îmi place!"

VOX "E delicioasă, ea spune că e delicioasa!"

VOX "E destul de buna, dar e subtire, alea de casa sunt mai groase."

Bucătarii au preparat și tradiționalele "poale-n brâu". Cum era de așteptat, nici aceste delicii culinare nu au rezistat mult timp, după ce au fost scoase din cuptor. Atrași de aromele ispititoare, bucureștenii prezenți la târgul de brânzeturi au dat gata repede tăvile cu plăcinte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2