Date companie
 
 
 
 

O poștăriță a fugit cu banii încasați pe facturile la electricitate

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ialomita, postarita, bani, facturi, energie, electrica, fugit, suditi
 

Situație revoltătoare într-o comună din Ialomița! Zeci de familii riscă să ramână în beznă, după ce poștărita a fugit cu banii încasați pe facturile de energie electrică. Este vorba de 50.000 de lei. Oamenii din Sudiți sunt disperati, mai ales că s-au trezit cu muncitorii firmei de electricitate la poartă, ca să-i debranșeze. Localnicii, majoritatea batrâni, stăteau liniștiti, pentru că știau că își achitaseră facturile în ultimii doi ani, până la ultimul banuț.

AMBIANȚĂ "Deci, rândul report, adică restanța, nu există! Uite, asta e tot tăiată!"

Printr-o metodă ingenioasă, poștarița din comuna Sudiți a reușit să adoarmă vigilența oamenilor. Escrocheria a ieșit la iveală în momentul în care sătenii au primit somații de la firma furnizoare de electricitate, ca să achite restanțele.

VOX "- Ce a făcut cucoana? Mi-a tăiat raportul și mi-a lăsat numai la zi. - Nu v-a dat factura întreagă? - Da, mai trebuia un rând aici."

VOX "Și să vină să ne spună că tot ce am plătit noi sunt false și trebuie să plătim din nou. De două ori, același consum."

Ca să nu ramânăfără curent electric, sătenii au fost nevoiți să plătească din nou facturile. Sumele restante sunt cuprinse între 300 si 2.500 lei.

VASILE ȘINCAN, primar, com. Sudiți, jud. Ialomița "Am făcut o adresă către Enel, ca acești oameni să nu fie deconectați, deoarece ei către poștă au achitat, iar poșta, mai departe, nu a achitat către Enel.

Polițiștii încearcă, acum, să dea de urma poștăriței. Sunt informații că femeia a fugit în străinătate, împreună cu fiul ei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2