Date companie
 
 
 
 

O poștăriță din Timiș, care avea în geantă banii de pensii, a fost jefuită de doi indivizi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : postarita, jaf, pensii, spital, timisoara, bani, talhari, barbati, mascati, butin, percosava
 

Jaf la drumul mare, între două localități timișorene. O postăriță, care mergea să împartă pensiile oamenilor, a fost atacată de doi bărbați mascați, care au bãtut-o, au legat-o și i-au luat toți banii pe care îi avea în geantã. Tâlhăria a fost comisă pe un drum mai puțin circulat, care leagã satele Butin și Percosava. Poștărița a reușit să se dezlege și a mers pânã în cel mai apropiat sat, unde a anunțat că a fost jefuită.

VOX "Era foarte speriatã și deprimatã, într-un șoc din ãla mare. Numai atât a zis: m-or atacat doi huligani și mi-or luat banii!"

Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost transportatã la Spitalul Județean din Timișoara, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Încă șocată de cele întâmplate, femeia nu-și amintește mare lucru din momentele atacului la care a fost supusă.

ILIE IOAN MARIUS, medic, S.J.U. Timișoara "Contuzie la nivelul coloanei cervico-toracale, contuzie toracalã, nu prezintã semne de fracturã, pacienta fiind strangulatã."

NONUS UNGUREANU, comisar șef, S.I.C. Timiș "Avem deja un cerc de suspecți. Sunt angrenați toți polițiștii din zona Gãtaia, Deta, inclusiv județul limitrof, localitățile învecinate."

Polițiștii timișoreni s-au mobilizat ca să-i identifice și să-i prindă pe cei doi tâlhari. Anchetatorii spun că urmează să stabileascã și câți bani au fost furați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2