Date companie
 
 
 
 

O prostituatã din Oradea, omorâtă în bătaie de un client

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 August 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bataie, oradea, omorat, prostituata, client
 

O prostituatã din Oradea a fost omorâtã în bãtaie de un client, care nu a vrut sa o plateasca. Crima a fost săvârșită cu putin înainte de miezul noptii, la periferia orasului , lângã soseaua de centurã, unde prostituatele au obiceiul sã îsi astepte clientii în fiecare searã. Oamenii din zonã spun cã femeia, însãrcinatã în trei luni și mai avea un copil.

VOX "I-a rupt jos ficatul, fata distrusã a fost."

VOX "Era unul gras, tuns chel, avea 26-28 de ani. Cînd a vãzut cã fugim noi s-a urcat pe mototoretã si a plecat pe scuter."

VOX "Venea aici la terasã, nu au fost probleme cu ea."

Femeia care a găsit-o a sunat la 112 si a cerut ajutor.

EMIL BOTCÃU, purtãtor de cuvânt, Ambulanta Bihor "Am fost solicitati sã acordãm ajutor pentru o doamnã de 29 de ani. Ne-a relatat cã este un necunoscut care a lovit-o cu mâinile si picioarele."

Când a ajuns la spital, victima era deja în stare foarte gravã și, la scurt timp, a murit.

EMIL BOTCÃU, purtãtor de cuvânt, Ambulanta Bihor "Prezenta urmele unui traumatism prin agresiune la nivel craniocerebral cu pierderi de constientã la nivel toraco-abdominal si leziuni interne abdominale."

IOANA LASCÃU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Bihor "Se efectueazã cercetãri pentru stabilitarea cu exactitate a cauzei mortii a împrejurãrilor în care s-a produs evenimentul."

Politistii spun cã au deja un cerc de suspecti si cã îl cautã pe agresor. Dacă va fi prins, individul va fi acuzat de omor deosebit de grav.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2