Date companie
 
 
 
 

O rețea infracțională care comercializa aparatura de ascultare ilegală a fost destructurată

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : retea, sri, jocuri, diicot, echipamente, aparatura, grupare, ascultare, interceptare, masluire, cazinouri
 

O grupare infracționalã care vindea aparaturã specificã SRI, destinatã interceptãrilor telefonice și ambientale, a fost destructuratã de D.I.I.C.O.T.. Cei nouã membri ai grupãrii acționau în București, Pitești, Ploiești, Brãila și Iași. Suspecții sunt foști și actuali studenți la Politehnicã. În timpul perchezițiilor, oamenii legii au descoperit un adevãrat laborator, la domiciliul unuia dintre cei nouã suspecți. Acolo era adaptatã sau confecționatã aparatura: microfoane și camere video de tip spion, ascunse în ceasuri sau pixuri, dispozitive de bruiere a comunicațiilor, dar și importante sume de bani.

AMBIANȚÃ "- Ne-ai indicat banii aștia! Ãștia sunt banii, da?! Alți bani mai ai, în afara de ãștia? Ce sumã e aici? - 40.000. - Si aici?- Numãrați!- Nu știi ce sumã e aici?! Alți bani, bijuterii? - Nu! - Lei? - Nu!"

La percheziții au fost descoperite și echipamente electronice destinate mãsluirii jocurilor de noroc din cazinouri.

prin telefon: RALUCA SEUCAN, purtãtor de cuvânt, I.G.P.R. "Au fost identificate și ridicate, în vederea continuãrii cercetãrilor, atât microfoane de înregistrare a convorbirilor ambientale, dispozitive, dispozitive de bruiere a comunicațiilor, dar și cãrți de joc cu microcipuri, echipamente electronice, dispozitive fabricate în scopul comiterii de infracțiuni privind jocurile de noroc!"

Suspectii sunt cercetati in libertate pentru constituire de grup infractional organizat, acces fara drept la un sistem informatic, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic si vanzarea de dispozitive sau programe informatice folosite pentru comiterea de infractiuni. Anchetatorii continuã cercetãrile în vederea identificãrii celor care au cumpãrat astfel de dispozitive de la cei nouã suspecți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2