Date companie
 
 
 
 

O tânãrã a intrat în comă, la douã sãptãmâni după ce a născut în maternitatea din Craiova

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : maternitate, craiova, spital, coma, medici, malpraxis, acuzatii, mama, tanara, nastere, rude
 

Acuzații grave la adresa medicilor de la Spitalul Filantropia, din Craiova! Rudele unei tinere mămici îi acuzã pe doctorii Spitalului Filantropia de malpraxis. Tânãra femeie, în vârstă 26 de ani, a nãscut prin cezarianã, un copil perfect sãnãtos, în urmã cu douã sãptãmâni, la maternitatea din Craiova. Potrivit rudelor, femeia a început să se simtă rău la două zile după ce a născut.

VOX "Fata a zis cã îi este rãu. Și atunci am sunat-o pe soacrã-mea sã se ducã. S-au dus acolo. Avea gura vânãtã, degetele."

La patru zile de la cezarianã, femeia, care se simțea tot mai rău, a fost transportatã la Spitalul de Urgențã Craiova, în secția de Terapie Intensivã. Duminică seara a fãcut stop cardio-respirator, dar medicii au reușit sã o resusciteze, însã are șanse minime de supraviețuire.

CRISTINA GEORMÃNEANU, purtător de cuvânt, Spitalul de Urgențã Craiova "În momentul de fațã, starea este foarte gravã, este o insuficiențã organicã multiplã, pacienta este inconștinetã, ventilatã mecanic."

Rudele susțin cã reprezentanții Spitalului de Urgențã Craiova, unde se află pacienta acum, refuzã sã le spunã de ce suferă aceasta, acoperind astfel vina colegilor lor.

CRISTINA GEORMÃNEANU, purtător de cuvânt, Spitalul de Urgențã Craiova "- Care ar fi cauza? Se poate ști ce a condus la starea aceasta? - Este extreme de greu, dificil sã intru în amãnunte în momentul de fațã."

VOX "- Nu ne dã niciun diagnostic. Noi am vrut la București și ei nu vor. - Ați vrut la București. De ce nu au vrut? – Nu au vrut, cã e netransportabil. Se acoperã unii pe alții."

VOX "- Ea și-a fãcut analizele? – Cu zece zile înainte le avea la zi. - Și erau bune? - Da! - Cine este de vinã? - Spitalul numãrul doi."

Tânãra mamă este la a doua naștere. Ea mai are acasã un copil în vârstă de 3 ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Criză de sânge, la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași ( 8 Iulie 2021 )

  Situație disperată la Spitalul "Sf. Spiridon" din Iași. Este criză de sânge, iar zilnic doi pacienți află că nu pot fi operați. Oamenii sunt nevoiți să aștepte zile întregi pentru a fi operați, iar medicii...

 • De mâine, EcoFest 2021 la Craiova ( 6 Iunie 2021 )

  EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

 • 40 de spitale bucureștene au început vaccinarea pacienților ( 18 Mai 2021 )

  În 40 de spitale bucureștene a început, astăzi, vaccinarea pacienților împotriva coronavirusului, atât în spitalizarea continuă, cât și în cea de o zi. Potrivit directorului D.S.P. București, Oana...

 • Elev rănit, după ce a căzut un dulap peste el ( 17 Mai 2021 )

  Incident grav, într-o școală din București! Un dulap a căzut peste un elev de 8 ani și i-a provocat traumatisme grave. Incidentul a avut loc la Școala Gimnazială nr. 206 din Sectorul 6 al Capitalei, cu puțin...

 • Trei turiști, înzăpeziți pe drumul care leagă județele Gorj și Hunedoara ( 2 Mai 2021 )

  Peripeții în noaptea de Înviere, pentru o familie din Craiova! Oamenii au cerut ajutorul jandarmilor montani, după ce mașina în care se aflau a rămas blocată în zăpadă, în localitatea Runcu...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2