Date companie
 
 
 
 

O tânără a dispărut fără urmă în Munții Bucegi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, bucegi, angajata, salvamontisti, tanara, muntii, disparuta, cabana, varful, omu, semnalmente
 

Tânără dispărută de două zile în Munții Bucegi! Fata, în vârstă de 19 ani, lucra la o cabana de pe Vârful Omu. Luni seară le-a spus colegilor că merge să arunce gunoiul, dar nu s-a mai întors. Salvatorii au căutat-o pe zeci de kilometri, dar nici urma de tânăra dispărută.

AMBIANȚĂ "Gata, tată! Dați la deal, că aici nu-i nimic!"

Tânăra este din Prahova și are 1,55 m înălțime, 50 kg, păr negru, lung, drept, prins în coc, ten măsliniu. Nu prezintă semne particulare. La data dispariției, purta un hanorac negru cu glugă, cu desenul unui cap de iepure în zona pieptului și pantaloni de trening de culoare gri. Fata lucra de o lună la cabană. Luni seara s-a certat cu șefa ei si le-a spus colegilor că merge să ducă gunoiul.

GHEORGHE HAIDUC, șef, Salvamont Bușteni "Și-a luat un hanorac, era cu sandalele cu care lucra acolo, a lăsat gunoiul și a dispărut. Căutările au fost pe o rază mare de activitate, iar rezultatul de până la această ora, din ce cunosc este negativ."

Salvamontiștii din Prahova au căutat-o toata noaptea, iar dimineața au primit sprijin din partea colegilor din Brașov și Dâmbovița și de la echipajele de pompieri și jandarmi. S-au împărțit pe grupe și au luat la pas toate potecile din zona Omu.

CIPRIAN ALDEA, membru, Salvamont Bușteni "S-au luat în calcul toate variantele de la locul din care a dispărut. Sunt și zone foarte accidentate, a trebuit să intrăm printre stânci. Este posibil să fie oriunde dacă a plecat noaptea. Încă mai e zăpadă pe văi, sunt și animale sălbatice, în special urși."

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea tinerei sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2